За вчорашні ДТП через вибоїну на Кавалерійській відповідатиме водоканал

Як вже повідомляла Перша електронна, учора, 18 січня, поблизу театру у Кропивницькому таксі “загубило” колесо. Згодом з’ясувалося, що на цьому ж самому місці у вибоїну потрапили ще три автівки – Ravon, Peugeot та Geely. Усі вони отримали пошкодження дисків і шин. Поліція збирається притягнути до відповідальності посадовців, через недбалість яких на місці проведення ремонтних робіт залишилася необгороджена яма.

Про це Першій електронній повідомила речниця патрульної поліції Кіровоградської області Наталя Трішина.

У ОКВП ВКГ “Дніпро-Кіровоград” розповіли, що 15 січня саме їхні працівники проводили ремонтні роботи з усунення витоку на вул. Кавалерійській, де залишилася вибоїна. А вже 18 та 19 січня виконували роботи з благоустрою.

Наразі матеріали передано до відділу БДР УПП в Кіровоградській області для встановлення та притягнення до відповідальності посадових осіб та складання на них адмінматеріалів за ч. 4. ст. 140 КУпАП (порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт).

18.01.2018, пошкоджений автомобіль “Lada Largus”

 Володимир Дедей, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар