Нестійкий Prius і “відрізаний” кузов: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Підбиті дві маршрутки, кузов авто доставки води майже “відрізало” стовпом, патрульний Prius “послизнувся” на місці попередньої ДТП і в’їхав у стовп, збита 27-річна дівчина, у двох нічних ДТП розтрощили чотири автівки, а ВАЗ зніс сіті-лайт – такими були наслідки аварій у Кропивницькому та на Кіровоградщині за минулий тиждень.

Перша електронна газета” продовжує серію щотижневих публікацій про дорожньо-транспортні пригоди на території міста та області.

Перша аварія, яка потрапила у наш огляд, сталася 12 грудня, близько 11:00 по вулиці Героїв України. Тоді у ДТП потрапили автомобілі “Opel Omega” та “ВАЗ 2107”.

Водій Opel рухався по вулиці Героїв України та хотів повертати ліворуч, але не увімкнув поворотник і зіткнувся ВАЗом, який їхав у попутному напрямку.

У результаті аварії автомобілі отримали механічні пошкодження. На винуватця поліцейські склали відповідний протокол.

Вже за півгодини по вулиці Кримська знову постраждав ВАЗ. Але цього разу саме його водій виявився винуватцем аварії. Коли він перелаштовувався праворуч, то не врахував дорожньої обстановки і зіткнувся з Daewoo, який рухався у правій смузі дорожнього руху.

На щастя, обійшлося без постраждалих.

Наступного дня, близько 8:30 на розі вул. Яновського та Куропятникова не розминулися Nissan та Geely. Унаслідок зіткнення водія Geely із травмами голови забрала карета швидкої допомоги.

Зі попередньою інформацією патрульних, водійка Nissan рухалася другорядною дорогою і не надала перевагу Geely, яка їхала по головній.

За їхніми словами, водійка автомобіля Nissan виїжджала на перехрестя вулицею Куропятникова і двигун автівки заглох.

У цей час у неї врізався автомобіль Geely, який рухався вул. Яновського у сторону виправної колонії. Водій цього автомобіля не встиг зреагувати.

Вже близько 16:00 на розі вулиць Великої Перспективної та Преображенської сталася потрійна ДТП за участі Daewoo Lanos та двох автомобілів БАЗ. Винуватцем виявився водій маршрутки №126, який намагаючись здійснити обгін, спочатку врізався у Daewoo, а потім у маршрутку №21.

На горе-маршрутчика поліцейські склали протокол за статтею 124 (скоєння ДТП) КУпАП.

У результаті аварії ніхто не постраждав.

А близько 19:00 Ford їхав по бульварі Студентському і при виїзді на перехрестя з вулицею Велика Перспективна не пропустив Geely, внаслідок чого сталася аварія.

Обидва автомобілі отримали механічні пошкодження.

Далі 14 грудня, близько 11:30 по вулиці Генерала Родімцева у Кропивницькому сталася ДТП. Зі слів водія, автомобіль “Славута” занесло на слизькій дорозі. У результаті він перевернувся і вилетів на узбіччя, а кузов автомобіля фактично “відрізало” стовпом.

Водій автівки розповів, що він займається доставкою води. І, ймовірно, на повороті по слизькій дорозі бутлі з водою всередині переважили машину на бік, від чого вона перекинулася.

Водій не постраждав і вирішив не викликати патрульних.

Із місця аварії пошкоджену автівку забрали на евакуаторі.

Приблизно через півгодини біля залізничного переїзду поблизу Бережинки, патрульні за кермом Toyota Prius не впоралися з керуванням на слизькій дорозі і врізалися в огороджувальний сигнальний стовб.

Як з’ясувалося, на цьому відрізку шляху, раніше вже трапилася аварія і на дорозі лишилася мастильна речовина, що й призвела до погіршення стану дорожнього покриття.

У результаті аварії ніхто не постраждав. Автівка зазнала незначних механічних походжень.

Сейчас, трасса из Бережинки)

Опубліковано Игорем Слынюком 14 грудня 2017 р.

А вже близько 11 години вечора по вулиці Академіка Тамма водій ВАЗ-111930 виїхав на зустрічну смугу руху, не впевнився в безпечності свого маневру та зіткнувся Renault Logan, що рухався у протилежному напрямку.

У 41-річного водія авто ВАЗ патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат алкотестера – 2,32 проміле алкоголю в крові, що у 12 разів перевищує допустиму норму.

Ще одна ДТП сталася 15 грудня, близько 1-ї години ночі, на перехресті вулиць Садова та Велика Пермська. Водій вантажівки Volvo не надав перевагу в русі авто Daewoo Lanos, внаслідок чого відбулося зіткнення.

Патрульні склали на порушника протокол за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП.

Також 15 грудня, близько 15:20 по вул. Гоголя у Кропивницькому водій ВАЗ 21101 їхав заднім ходом і не впевнився в безпечності свого маневру та зіткнувся з Hyundai.

В аварії ніхто не постраждав. Автівки зазнали механічних пошкоджень.

У суботу, 16 грудня, близько 9:30 по вулиці Євгена Березняка на мікрорайоні Стара Балашівка ВАЗ збив 27-річну дівчину.

Постраждала отримала тілесні ушкодження і її госпіталізували в обласну лікарню.

А 17 грудня, близько 15:30 в Олександрії ВАЗ зніс сіті-лайт. Водій був тверезий. На нього склали відповідний адміністративний протокол.

Автівка їхала у напрямку з центральної площі міста до Покровської площі. Ймовірною причиною аварії могло стати те, що чоловік відволікся на телефон. У результаті аварії ніхто не постраждав.

25463849_1875407189455605_17457604_n

Небезпечні перехрестя Кропивницького, або Як зменшити кількість ДТП

Водії-втікачі та збиті пішоходи: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Фото: автора, очевидців та патрульної поліції Кропивницького

Наступну порцію аварій шукайте за тегом #ДайджестДТП


Володимир Дедей, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар