На бульварі Студентському у Кропивницькому сталася аварія

Учора, 13 грудня, близько 19:00 Ford їхав по бульварі Студентському і при виїзді на перехрестя з вулицею Велика Перспективна не пропустив Geely, внаслідок чого сталася аварія.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі патрульної поліції Кропивницького.

“При виїзді на нерегульоване перехрестя водій Ford Mondeo не надав перевагу в русі Geely, який рухався по головній дорозі. У результаті сталася аварія, у якій обійшлося без постраждалих. Автомобілі отримали механічні пошкодження”.

Читайте також: У центрі Кропивницького в ДТП потрапили дві маршрутки

На водія Ford патрульні склали адмінпротокол за ст. 124 (скоєння) КУпАП.

Нагадаємо, учора, 13 грудня, на вул. Яновського через заглохлу автівку сталася ДТП. Унаслідок зіткнення Nissan та Geely, водія останнього із травмами голови забрала карета швидкої допомоги.

А по вулиці Кримській у Кропивницькому, близько 11 ранку ВАЗ в’їхав у Daewoo.

Окрім того, того ж дня водій Opel рухався по вулиці Героїв України та хотів повертати ліворуч, але не увімкнув поворотник і зіткнувся ВАЗом, який їхав у попутному напрямку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до На бульварі Студентському у Кропивницькому сталася аварія

  1. Одновременно переименовали полторы сотни улиц города. Новые названия мало кто знает. Можно первые года полтора в скобках указывать старые названия? Спасибо!

    • У подібних випадках раджу використовувати зручну платформу, де вказані нові назви вулиць міста Кропивницький – http://rename.kr.ua

Коментарі заборонені.