Через пошкодження трубопроводу залило водою центральну вулицю Кропивницького

Сьогодні, 24 листопада, поблизу готелю “Турист” у Кропивницькому одна з підрядних організацій проводила земляні роботи і пошкодила водопровід. Внаслідок пориву вода тече по вул. Великій Перспективній від готелю до мосту через Інгул. Через порив ремонтники плануть зменшити тиск подачі води на мікрорайон Шкільний.

Про це Першій електронній повідомив інженер ВКГ ОКВП Дніпро-Кіровоград Олександр Атрощенко.

“Робітники копали біля готелю “Турист” і пошкодили водопровід. Там проходить декілька мереж. Якщо з’ясується, що пошкодили трубопровід, де немає приєднань, то ми його відключимо, а на ранок запустимо. А якщо там, де є підключення, то доведеться зменшувати тиск подачі води на частину або весь мікрорайон Шкільний”.

Начальник спецінспекції Кропивницького Андрій Максюта розповів, що підрядниками виявилася організація “Камелот-3000”, якій видали дозвіл на земляні роботи. Вона прокладає водопровід до дитячо-юнацької спортивної школи. Замовником є управління спорту міста. Підрядники надали гарантійний лист про відновлення благоустрою після проведення робіт.

За інформацією Першої електронної, у деяких багатоповерхівках на мікрорайоні Шкільному вже помітно зменшився тиск подачі води. Крім того, водіям варто бути обережними, адже ця ділянка дороги може бути небезпечною через ожеледицю.

ОНОВЛЕНО:

У аварійно-диспетчерській службі повідомили, що мікрорайон Шкільний відключили від водопостачання до закінчення робіт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар