На Родимцева вантажівка знесла бетонну огорожу прямо на припарковану автівку

Сьогодні, 10 листопада, близько 8 години ранку, на приватній території однієї з організацій по вулиці Родимцева нетверезий водій вантажівки пошкодив бетонну огорожу, після чого та впала на припаркований легковий автомобіль “Ford Fiesta”.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульних у Facebook.

Водій вантажного автомобіля КРАЗ 6510, здійснюючи рух заднім ходом, здійснив наїзд на секцію бетонної огорожі. Від зіткнення огорожа впала на легковий автомобіль, який стояв поруч. На щастя, у салоні транспортного засобу на той момент ніхто не перебував. Автомобіль отримав механічні пошкодження.

Читайте також: Нетверезий кропивничанин на Audi врізався у стовп, а потім зняв із автівки номера і втік

На місце дорожньо-транспортної пригоди був спрямований екіпаж патрульної поліції. Під час спілкування із водієм вантажівки патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Правоохоронці запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою спеціального пристрою Драгер. Результат огляду – позитивний, у крові водія було 0,48 проміле алкоголю, що перевищує допустиму норму.

Патрульні поліцейські склали щодо водія вантажівки адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП, яка передбачає адміністративну відповідальність за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Також патрульні оформили адміністративні матеріали згідно статті 130 КУпАП, яка передбачає відповідальність за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Три смерті, монумент Другої світової та десятки розбитих автівок: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар