Маршрути нових автобусів з’єднають Арнаутове з Лісопарковою, а Завадівку із залізничним вокзалом

автобус МАЗ 103 486 на вулицях Кропивницького

Вже у жовтні на міські маршрути мають вийти придбані нещодавно великогабаритні автобуси “МАЗ”. За пропозиціями мешканців Кропивницького та депутатів місцевих рад, управління транспорту планує змінити схеми руху двох маршрутів, на які виїдуть нові автобуси. 116-й подовжать до Лісопаркової, а 123-й – до ТЕЦ.

Про це прес-службі міської ради розповів начальник управління транспорту Олександр Вергун. Він також уточнив, які мікрорайони з’єднають нові автобуси.

За словами керівника транспортного управління, маршрут №103 (вул. Генерала Кульчицького – вул. Кільцева) сполучатиме мікрорайони Кущівка та Нова Балашівка і їхатиме через центр міста.

Маршрут №104 (площа Богдана Хмельницького – Критий ринок) курсуватиме через район Телецентру, Кущівку, овочевий ринок та Радіозавод до Критого ринку.

Маршрут № 111-Б – зі Старої Балашівки через Райцентр, Обласну лікарню, центральну частину міста і назад на Балашівку.

Маршрут №116 за пропозиціями мешканців міста та депутатів продовжать до Лісопаркової. Пропозицію про зміну схеми руху цього маршруту начальник управління транспорту винесе на розгляд членів виконкому. Він курсуватиме із Арнаутового через центр міста.

Маршрут №118 сполучатиме Велику Балку та Ковалівку і курсуватиме через Центральний ринок.

Маршрут №123 також на прохання мешканців та депутатів продовжать до ТЕЦ . Він їхатиме із Завадівки, через центральну частину міста, педагогічний університет і залізничний вокзал до ТЕЦ.

А маршрут №274 курсуватиме традиційним маршрутом – селище Нове – площа Богдана Хмелницького.

Для перевезення мешканців селища Нового виділять 5 автобусів, а на решті маршрутів курсуватиме по 2.

Олександр Вергун припустив, що на міських маршрутах нові автобуси слід очікувати десь із 15 жовтня.

Олександр Вергун про те, коли і куди поїдуть новопридбані авто…

Вже у жовтні на міські маршрути мають вийти придбані нещодавно автобуси "МАЗ". Про те, коли це станеться і за якими саме маршрутами їздитимуть нові автобуси, розповідає Олександр Вергун#вергун #транспорт #автобуси #маршрути #кропивницький

Опубліковано Кіровоградська міська рада 4 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, на початку квітня кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” оголосило тендерну заявку на закупівлю 20 нових великогабаритних автобусів. За результатами аукціону на сайті електронних закупівель ProZorro, який відбувся 15 травня, з пропозицією 69 млн 579 тис. 900 грн переможцем торгів стало ТОВ «Торговий Дім «ЛІТАН» з Дніпра. Тоді і стало відомо, що вулицями Кропивницького курсуватимуть 20 автобусів МАЗ 103 486 виробництва ВАТ “Мінський автомобільний завод” – керуюча компанія холдинга “Белавтомаз” (республіка Білорусь).

26 вересня, кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” відмінило тендер на закупівлю талонів на 40 тис. літрів дизпалива для нових автобусів, який 19 вересня був оголошений у системі ProZorro. Натомість наступного дня було оголошено про нову процедуру закупівлі, але вже з вищою очікуваною вартістю – замість 820 тис. грн у новому тендері вказано вже 960 тис. грн. Основною причиною такої заміни стало підвищення цін на дизпаливо в Україні.

Поміж тим, у Кропивницькому активно готуються до запуску “повного комплекту” із 20-ти нових великогабаритних автобусів на міські пасажирські маршрути. Отож, у рамках заходів із підготовки, низку вулиць міста звільнять від припаркованих машин для проїзду автобусів, а також зріжуть гілля дерев, яке нависає над дорогою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

4 коментаря до Маршрути нових автобусів з’єднають Арнаутове з Лісопарковою, а Завадівку із залізничним вокзалом

  1. А маршрут через краснозвездовскую по варшавской от попова.жадова.пацаева можно.а то на 112 надежды нет!?

  2. Спасибо что о таком районе как Лелековка, не забыли!!!

  3. А можно маршрут 116 пройдет через Горный и на Лесопарковую? Обращались по этому поводу к депутатам, что бы маршрутное такси с Горного доезжало до Лесопарковой.Запустили маршрут 17, но он не доезжает до Лесопарковой. Жители Горного, были бы благодарны за то, что и их интересы учли бы.

  4. А почему нет маршрута лелкковка-Кущевка? Раньше был такой маршрут от Лесопарковой, но кому-то помешал, а он довольно востребован…

Коментарі заборонені.