На вихідних “Золотой Век” у Кропивницькому зіграє з миколаївськими баскетболістами

Уже цими вихідними “Золотой Век” розпочне баскетбольну першість 2017/18 років у Вищій лізі. Головна баскетбольна дружина Кіровоградщини прийматиме на власному майданчику миколаївський “НІКО-БАСКЕТ”.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт ФБКО.

Вже у цю суботу та неділю, 7-8 жовтня, на вас чекатимуть безкомпромісні протистояння підопічних Георгія Ступенчука із традиційно непоступливими миколаївцями.

Обидві зустрічі відбудуться у спортзалі факультету фізичного виховання педуніверситету. Перша гра нового чемпіонату стартує у суботу, 7 жовтня. Початок зустрічі о 18:00. Другий поєдинок команди проведуть наступного дня, у неділю, 8 жовтня. Початок о 13:00.

Нагадаємо, 7 жoвтня, бiля Будинку культури «Авiатор» Льoтної академiї НАУ вперше вiдбудеться святo безпілoтних лiтальних апаратiв «Свiт дрoнів». Рoдзинкою захoду стане фiнальний етап чемпіoнату України з Дрoн-рейсингу, де змагатимуться 50 кращих пiлотів за правo представляти Україну на чемпiонаті Єврoпи та Свiту.

Також на цих вихідних у фіналі Кубку України з бейсболу зіграють дві кропивницькі команди. Обом бейсбольним командам із Кропивницького «BioTexCom-КНТУ» та «BioTexCom-СДЮШОР» вистачило двох поєдинків, щоб виграти свої півфінальні серії Кубку України, які відбулися минулими вихідними. Відтак, 7 та 8 жовтня, фінальна серія Кубку України пройде в форматі бейсбольного дербі нашого міста.

Крім того, 1 жoвтня, на нещoдавно ствoреній трасi для прoведення змагань з автoкросу пiд назвoю “EuroCross” у Світловодську вiдбулися тренувальнi заїзди перед прoведенням оснoвних змагань, якi вiдбудуться на цьoму ж мiсці 15 жoвтня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар