Кропивницька “Зірка” вдома розписала мирову з “Олімпіком”

Сьогодні, 23 липня, у рамках 2 туру футбольної Ліги Парі-Матч кропивницька “Зірка” приймала вдома донецький “Олімпік”. Ближчою до перемоги була наша команда, проте порадувати місцевих вболівальників хоча б одним результативним ударом не вдалося, тому у підсумку 90 хвилин матчу на табло так і залишилися “нулі”.

Кропивничани зі стартових хвилин заволоділи ініціативою, однак перша гострота виникла саме у донеччан. У середині першого тайму, Моха небезпечно прострелив, після чого відбувся удар у порожні ворота, але Паста вчасно підстрахував Качараба. Саме після цього епізоду “Зірка” почала активніше застосовувати пресинг навіть на чужій половині поля, чим створювали чимало проблем для захисників “Олімпіка”.

Останні хвилини тайму були за підопічними Романа Монарьова, які мали кілька гарних нагод, але завершальним ударам не вистачило точності або у рамці надійно грав Махарадзе. Тому свисток на перерву зафіксував заслужений нічийний результат.

У другому таймі характер гри не змінився. “Зірка” з перших хвилин заволоділа відчутною перевагою і притиснула гостей до власних воріт. Додав гостроти і вихід Есеоли на заміну замість Фаворова. Форвард декілька разів небезпечно вривався у володіння Махарадзе, але йому не вистачало точності.

Під завісу гри “Олімпік” закривався у власній штрафній та грав виключно на утримання рахунку. Гості можуть бути задоволені результатом, адже від потужного удару Драченка їх врятував воротар, а суддя не поставив очевидний пенальті після фолу на Прядуні.

Отож, команди набрали по одному заліковому пункту і після 2 туру УПЛ, донецький “Олімпік” з 4 очками розташовується та третьому місці, а кропивницька “Зірка” з двома заліковими пунктами піднялася на 6 сходинку у турнірній таблиці.

"Зірка": Паст – Полегенько, Фатєєв, Качараба, Ковальов, Оганесян (Гедж 84) – Загальський, Драченко, Чичиков (Панфілов 77) – Фаворов (Есеола 61), Прядун Тренер: Роман Монарьов 

"Олімпік": Махарадзе – Лукянчук, А.Кравченко, Шабанов, Нємчанінов – Цимбалюк, Богданов – Шестаков (Міхальов), Хомутов (Брікнер 72), Моха – Біленький (Мігунов 62) Тренер: Роман Санжар Арбітр: Анатолій Абдула 

Попередження: Оганесян 53, Загальський 87, Есеола 90+3 – Шабанов 45+1, Лукянчук 73, Моха 87, Кравченко 90+3

Поширити:

Залишити коментар:

коментар