У Львові ФК “Олександрія” не перемогла “Верес”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Верес – Олександрія – 0:0 / фото з соцмереж

Рівненський Верес в рамках 2 туру УПЛ зіграв домашній матч на “Арені Львів” проти Олександрії. Матч завершився внічию – 0:0.

Пише Футбол.24

Перший тайм минув у типових реаліях українського футболу: з великою кількістю браку у передачах, пасами впоперек-назад та без жодного удару в площину на обидві (!) команди. Щоправда, на початку матчу гострого удару завдав гравець Олександрії, але цей постріл заблокував Артур Западня.

На 55 хвилині Верес ледве не відкрив рахунок завдяки прострілу Адамюка. Через десять хвилин Євген Пасіч з чудової позиції не влучив у дальній кут. На останніх секундах протистояння Морозенко класно пробив з штрафного – Паньків врятував. Закономірно, що такий “сірий” матч відбувся без забитих голів. Олександрія та Верес у двох стартових матчах УПЛ ще не забили жодного м’яча.

27 липня команда Шарана зіграє проти румунської Астри в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи, після чого протистоятиме Зорі. Верес у 3 турі УПЛ спробує перемогти Олімпік.

Чемпіонат України 2017/18, 2 тур

Верес – Олександрія  0:0

Поширити:

Залишити коментар:

коментар