Мами особливих дітей з Кропивницького відвідали мотиваційну проповідь легендарного Ніка Вуйчича

Нік Вуйчич під час виступу у Палаці спорту / фото uainfo.org

Мами особливих дітей з Кропивницького, деякі зі своїми дітками, відвідали 25 вересня столичний Палац спорту, де з  мотиваційною проповіддю виступав легендарний Нік Вуйчич.

Легендарний спікер, проповідник і мотиватор вже вдруге приїздив до України.

Як відомо, Нік Вуйчич народився із синдромом тетраамелії – рідкісним спадковим захворюванням, при якому відсутні всі 4 кінцівки. Попри всі негаразди долі Нік подорожує світом та виступає із надихаючими промовами, мотивуючи людей йти до своєї мрії, не здаватися ні за яких обставин та зберігати надію на краще.

У неділю, 25 вересня, у столичному Палаці спорту, Вуйчич виступив зі своїми мотиваційними настановами перед багатотисячною аудиторією. У залі було присутньо багато людей з інвалідністю, які пересувались на візках. Організатори облаштували місце проведення спеціальними пандусами, аби всі бажаючі змогли потрапити до залу. Крім того, на зустріч з Ніком Вуйчичем прийшло багато учасників АТО.

Відвідали виступ легендарного мотиваційного проповідника і кропивничани. Завдяки Андрію Погрібняку, який і сам прикутий до візка, до Києва змогли поїхати близько 10 чоловік з Кропивницького та області.

“В неділю, 25 вересня Бог подарував чудову нагоду бути в столиці. Музичний концерт гурту iFOUND, виступ Ніка Вуйчича та інших спікерів, зустріч з друзями і давніми знайомими, молитва про Україну… Це було чудово! А перед програмою – прогулянка Києвом в теплу осінню погоду.
Взагалі ця поїздка – суцільні чудеса! Змінювався склад групи, мінялися перевізники, що мали везти нас. Пережив момент, коли повідомили про відсутність місць в палаці Спорту (будь-яких: платних, безоплатних), попри те, що я подавав список бажаючих. Але Бог про все потурбувався. Місця знайшлися, транспорт також. Люди, яким це було дійсно потрібно, потрапили на програму”, – написав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук Андрій Погрібняк.

Також він подякував меценатам, завдяки яким стала можлива ця поїздка.

Мама особливої дитини, волонтерка з Кропивницького Юлія Мартинюк, яка теж відвідала знакову для себе подію, вважає, що Нік Вуйчич, це приклад того, як не опустити руки, як дивитися з посмішкою на проблеми і боротися.

“Ця людина приклад того, як можна посміхатися всупереч усьому, як не втратити віру. Для людей з обмеженими можливостями, для діток та їхніх батьків, для військових, які постраждали на війні, Нік це промінчик надії, яскравий приклад того, що все можна подолати і жити максимально повноцінно в кожній окремій ситуації”, – розповіла Юлія.

Оксана Кулєвцова із Кропивницького, яка теж виховує дитину з особливими потребами стверджує, що зустріч із Ніком Вуйчичем мотивувала і надихнула її рухатися вперед і бути щасливими попри все в цьому житті.

“Нік неймовірно сильна духом і дуже світла людина. Він навчився жити зі своїм недоліком, ділячись своїм досвідом з  оточуючими і ставши всесвітньо відомим мотиваційним спікером. Його виступи, в основному, звернені до дітей і молоді (в тому числі і з обмеженими можливостями), в надії на активізацію в них пошуку сенсу життя і розвитку своїх здібностей. Нік говорить не тільки про свою християнську віру, а й про те, що в житті треба брати відповідальність на себе і діяти”, – поділилась враженнями Оксана на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

фото зі сторінок учасників поїздки у соцмережі Фейсбук
Поширити:

Залишити коментар:

коментар