GREENSTONE: тільки рік – все попереду

У Кропивницькому агропромислова група компаній GREENSTONE без пафосу, але яскраво і щиро відсвяткувала річницю.

Можливо, когось здивує, що у наш складний і схильний до проблем час говорять про свято. Але ми вважаємо: якщо компанія зібрала колектив, подякувала людям за працю, підтримала командний дух і подарувала краплинку позитиву – це дуже важливо. Часи змінюються, втім внесок у кращі традиції людяності і корпоративну відповідальність кращі за тисячу слів.

Отже, 2 вересня керівництво щиро привітало співробітників групи компаній GREENSTONE, зробивши невеличке дійство з шампанським та солодощами.

DSC_0164

Максим Березкін, вітаючи колектив, сказав:

«Уявімо, що компанія – це дитина. Коли виповнюється рік – це вже маленька людина. Так і наша компанія: вона пройшла період першого зростання, перших кроків, перших випробовувань та перших перемог у новому форматі. Всі ви знаєте наш слоган – «Стабільність у зростанні». Весь цей рік ми робили все, щоб досягнути внутрішньої та зовнішньої стабільності. І нам це вдалося: наш соєвий завод “Protein Production” працює, шрот йде на експорт, на наших угіддях вирощуються культури, ми впевнено стоїмо на землі, отже наші співробітники можуть бути впевненими у завтрашньому дні. Вважаю, що всі добре попрацювали і цю сходинку подолали з честю. Наступний крок – зростання. Все у нас попереду: розвиток інвестпроектів і нові можливості. Дуже вдячний команді професіоналів, яка саме і є агропромисловою групою компаній GREENSTONE».

DSC_0339

Родзинкою святкування стали хлопці з однойменної групи КВК «GreenStone», виступи яких компанія підтримує в якості спонсора. Вони весело провели конкурс «Правда чи вигадка» на знання фактів про компанію.

Дівчата-учасниці, які не змогли правильно відповісти за запитання, кмітливо роздавали компліменти компанії, а чоловіки винахідливо присідали на честь іменинниці. Атмосфера була невимушена і піднесена. На цій високій ноті був поставлений знак оклику (!)  або, точніше, сюрприз програми – арт-флеш-моб «Наші долоні віддаємо GREENSTONE», який сподобався всім присутнім.

DSC_0414

Дійсно, кому ж не хочеться занурити долоню у фарбу і поставити свій відбиток на чистій поверхні білого полотна, на якій вже була закарбована назва компанії? Саме це і зробили всі співробітники на чолі з керівниками – Максимом та Вікторією Березкіними. Коли всі притиснули свої долоні до полотна і, немовби на кілька хвилин поринули у дитинство, картина була готова. Фото напам’ять!

З днем народження, GREENSTONE.

DSC_0355

Поширити:

Залишити коментар:

коментар