Як наші ДСНСники розміновують Харківщину (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Ілюстрація

Бійці піротехнічного відділення Кіровоградського гарнізону продовжують працювати над розмінуванням деокупованих територій Харківщини.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби У ДСНС в області.

“Наші піротехніки працюють у різних регіонах України у складі зведених загонів, розміновуючи деокуповані території. Робота дуже складна. Днями ми проводжали колег на Донеччину, а нині зустрічатимемо тих, які повертаються звідти додому.

Група, яка наразі перебуває на Харківщині, працюватиме там загалом півтора місяці і також повернеться на ротацію” – розповіла Першій електронній газеті Оксана Мачак, помічниця начальника ГУ з питань зв’язків із ЗМІ

Із саперами на Харківщині зустрівся начальник обласного управління ДСНС Віталій Миронюк. Такі виїзні зустрічі допомагають конструктивно вирішувати робочі питання та підтримувати зв’язок з рідними.

4

Щоденно підрозділи стикаються з небезпечними “подарунками”, залишеними ворогом на звільнених територіях. Вміле їх розмінування та знешкодження рятує не одне життя.

Піротехніки нагадують: натрапивши на підозрілий предмет, не підходьте, не чіпайте, відійдіть подалі та телефонуйте за номером «101». Будьте уважні та обережні!

11

2

6

5

7

3

Нагадаємо, кропивницькі сапери вирушили на Донеччину (ФОТОФАКТ)

Читайте також: Пошук тіл на замінованих полях: сапери з Кіровоградщини повертають додому загиблих Героїв

Поширити:

Залишити коментар:

коментар