Кропивничани скаржаться на Водоканал, який тижнями не ліквідовує пориви

© Безпечне місто | Telegram

Кропивничани повідомляють про пориви мереж водопостачання, через які вода тижнями заливає дороги міста. При цьому нарікають на бездіяльність Водоканалу.

Повідомлення з обуреннями і питаннями до ОКВП люди публікують у Telegram-каналі “Безпечне місто”, інформує Перша електронна газета.

Так жителі вулиці Генерала Родімцева публікують відео, на якому видно силу пориву – вода фонтанує. Про порив вони повідомляли ще у неділю, проте ніхто так і не брався за його ліквідацію. За цей час, за словами кропивничан, витекли сотні кубометрів води.

Також повідомляють, що по вулиці Вознесенській вода тече більше трьох місяців.

На вулиці Десантників тече вже два тижня – вся дорога вкрита кригою і великою кількістю води.

На вулиці Терешкової протікає вже більше місяця. Порив помітили навпроти газової АЗС. “Водоканал не реагує” – скаржаться люди.

Мешканці Кущівки залишилися без води на дві доби через порив по вулиці Канатній. За словами місцевих, ніхто не організував їм підвезення води на цей час, як і не попередив про відключення на кілька днів. Як відповідають у Водоканалі, ремонтні роботи по усуненню витоку не ліквідували одразу, а перенесли на наступний день, бо “необхідна додаткова техніка”. Воду обіцяють підключити після усунення витоку.

photo 2021 11 18 09 33 04

photo 2021 11 18 09 33 05 (2)

photo 2021 11 18 09 33 05

десантніків

терешкова 2

терешкова

терешкова1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар