На Донбасі загинув терорист ЛНР з Кіровоградщини

Під час перестрілки між проросійськими терористами і Збройними Силами України в районі спостережного пункту бойовиків ЛНР Голубівське (Попаснянський район) загинув терорист з Кропивницького Євген Юрійович Димченко на прізвисько “Дим”.

Про це повідомив український блогер, один з постійних авторів Цензор.НЕТ Necro Mancer, інформаує Перша електронна газета.

За його словами, Євген Димченко служив у другому армійському корпусі збройних сил російської федерації. Останнім часом ніс службу на спостережному пункті “Прізрак”, де й був убитий.

E33IKBAXEAQ5ocV

779f420a3e1ba8e47b5663a5a3f71b76.jpg

Влітку минулого року Димченко дав інтерв’ю російському інформаційному агентству News-Front, під час якого розповів, що він переїхав у Стаханів з дружиною, потім у прифронтове селище Фрунзе. До лав ЛНР пішов добровільно у 2019 році, згодом підписав другий контракт.

Також передавав привіт мамі в Україну, звинувачував українських воїнів у нападах, обстрілах і переконував, що саме Україна не хоче миру і припинення війни.

Screenshot 4

Інформацію, що підтверджує його місце народження, проживання і факт смерті розміщено на сайті “Миротворець”. Про загибель терориста йдеться також на сайті так званої народної ради так званої ЛНР.

Нагадаємо, у 2014 році Росія порушила державний кордон і вторглася в Україну. У квітні того ж року на Донбасі силами російських військових, диверсантів і місцевих проросійських активістів було незаконно проголошено так звані ДНР і ЛНР. Прихильники російської окупації разом з кадровими військовими РФ створили так звану народну армію гібридних республік, яка намагалася розширити межі окупованих території України.

9eda6bf0bb9a72f911f7f23b79a0bc32.jpg

Screenshot 2

photo 2021 06 14 16 51 17

E33INMqWUAYui0d

Поширити:

Залишити коментар:

коментар