У кропивницькій філармонії жінок привітали зі святом весни

Декілька сотень жінок із різних куточків Кіровоградщини зібралися в обласній філармонії напередодні Міжнародного жіночого дня. Усіх їх на щорічний святковий концерт “Весняне рандеву” у Кропивницький запросили представники благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Перед початком святкового концерту присутні вшанували пам’ять народного депутата України Станіслава Березкіна, серце якого зупинилося у грудні минулого року. Саме він започаткував традицію “Весняних зустрічей”. Цього року його донька Вікторія вирішила підтримати традицію і організувати зустріч, щоб разом відзначити день жіночності і краси.

4

“Милі, ніжні, мудрі, сильні, терплячі, люблячі, неземні… Матусі, бабусі, дружини, сестрички, донечки! Саме ви даруєте життя і підтримку, любите і турбуєтеся, виховуєте і плекаєте, одним поглядом і добрим словом лікуєте духовні та фізичні рани. Ви встигаєте все і скрізь: бережете сімейний затишок і надихаєте на мужні вчинки, проявляєте громадську активність і об’єднуєте навколо себе суспільство! Ви творите світ і є цілим світом! Вітаю вас з днем весни, краси і життя! Будьте щасливими”! – сказав у вітальному слові директор благодійного фонду “Добротвір” Геннадій Солдецький.

Також для гостей у холі філармонії представники фольклорно-етнографічного проєкту “Баба Єлька” організували виставку світлин, зроблених під час експедицій Кіровоградською областю.

Нагадаємо, фото бабусі з Кіровоградщини покажуть на міжнародній виставці.

Читайте також: “Баба Єлька” збирає гроші на краудфандингу для видання збірки кулінарних рецептів

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

13

Поширити:

Залишити коментар:

коментар