У Кропивницькому креативно розмалювали паркан

Малюнок про спецпризначенців, будівля театру і навіть петриківський розпис – у рамках арт-пікніку прикрасили яскравими малюнками паркан на вулиці Острівській у Кропивницькому.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Такою подією Krop:Hub анонсував відкриття Центру арт-терапії, який запрацює у вересні. Під час події, окрім основного майданчика малювання, працювала також музична локація, волонтери запрошували долучитися до плетіння маскувальних сіток та пригощали домашніми смаколиками з логотипом Krop:Hub.

“Паркан перед входом в Krop:Hub завжди був сірим, брудним та розписаним незрозумілими написами. Тож ми вирішили розмалювати його і таким чином анонсувати відкриття Центру арт-терапії. Що може бути краще, ніж одразу занурити людей в ефект арт-терапії? Через карантин ми спланували оупенеір-захід, щоб люди почувалися в безпеці” – розповіла співорганізаторка події, координаторка Krop:Hub Катерина Колтунова.

Волонтери заходу були в захисних масках та рукавичках, і пропонували одноразові рукавички та антисептики учасникам, а також нагадували про дистанцію.

Як у Кропивницькому проходив арт-пікнік – дивіться у нашому фоторепортажі.

VHC 7492

VHC 7501

VHC 7503

VHC 7512

VHC 7523

VHC 7525

VHC 7547

VHC 7551

VHC 7561

VHC 7565

VHC 7573

VHC 7579

Поширити:

Залишити коментар:

коментар