Три громади Кіровоградщини взяли участь у Першому Хабі DOBRE-USAID

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Минулого тижня у Києві відбувся Перший Хаб інвесторів та громад, участь у якому взяли представники трьох громад з Кіровоградщини – Бобринецької, Маловисківської та Новоукраїнської.

Повідомляє Перша електронна.

У Києві 260 представників об’єднаних громад-партнерів Програми DOBRE-USAID, бізнесу, влади, громадянського суспільства, проектів міжнародної технічної допомоги та медіа взяли участь у Першому Хабі інвесторів та громад. Основна мета Хабу – знайти рішення для пришвидшення місцевого економічного розвитку, проаналізувати інвестиційні проекти громад, краще зрозуміти можливості та інтереси учасників і вибудувати комунікації, які потенційно ведуть до співпраці.

Бобринецька, Маловисківська та Новоукраїнська громади є партнерами Програми DOBRE, тож їхні представники взяли участь у Першому Хабі інвесторів та громад. Тут, паралельно на кількох майданчиках, проходили тематичні інтенсиви. Дві з трьох громад-учасників від Кіровоградщини представили на розгляд експертів свої бізнес-проекти. Представники Малої Виски розповіли про ідею cтворення цеху з виготовлення бетонних виробів на базі місцевого комунального підприємства. А Новоукраїнка презентувала план виробництва альтернативного екологічного палива зі щепи.

Про особливості їхніх бізнес-проектів, відповіді експертів та секрети підготовки інвестиційно-привабливих проектів читайте на Першій електронній згодом.

  

Нагадаємо, громади з Кіровоградщини мають можливість потрапити до соціального реаліті каналу “1+1”, а також виграти освітню поїздку за кордон та консалтинг від кращих європейських спеціалістів. Для цього потрібно лише зняти відеоролик, у якому громада презентуватиме свою бізнес-ідею, і опублікувати його на Фейсбук із хештегом #громади.

Ольга Ткаченко, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар