На Кіровоградщині внаслідок ДТП постраждала людина

Фото saikr.gov.ua

Учора, близько 19:00, у Маловисківському районі відбулося зіткнення двох транспортних засобів, під час якого постраждав один із водіїв.

2
Фото saikr.gov.ua

За попередніми даними, на 666 кілометрі автодороги «Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка» водій автомобіля «CITROEN JUMPY», в темний час доби допустив зіткнення з причепом автомобіля «КАМАЗ-65117», який через технічну несправність стояв на узбіччі дороги. Водій вантажівки не виставив знак аварійної зупинки, не увімкнув аварійну сигналізацію та габаритні вогні, тим самим не вжив заходів щодо забезпечення безпеки дорожнього руху для інших його  учасників.

3
Фото saikr.gov.ua

У результаті аварії постраждав водій легковика, якого з численними забоями та переломом руки доставили до Маловисківської центральної районної лікарні.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

4
Фото saikr.gov.ua

Шановні учасники дорожнього руху! Будьте взаємоввічливими, уважними та обережними на шляхах! Не порушуйте правила дорожнього руху! Пам’ятайте, що наші життя та здоров’я, а також життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху, лише у наших з вами руках!

Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар