Євген Коноплянка: «Життя на цьому не зупиняється. Є ще дві гри попереду»

Фото Євгена Кравса

Півзахисник національної збірної команди України, вихованець кіровоградського ДЮФК “Олімпік”, Євген Коноплянка підбив підсумки першого матчу “синьо-жовтих” на Євро-2016 проти збірної Німеччини.

– Женя, яку оцінку ти б дав першій грі вашої команди на Євро?

– Враховуючи той факт, що ми програли – погану.

– Складалось враження, що план України працював, але дві помилки призвели до того, що ви не отримали результат, на який очікували. Що ти можеш сказати про це? Чому так сталося?

– Я погоджуюсь з Вами. Ми не були достатньо зосередженими. Якби ми не пропустили в той проміжок часу, хто знає, як би матч закінчився. Але все в порядку, ми повинні зробити висновки та дивитися вперед, а не бути розчарованими.

– Команда мала багато шансів у матчі проти чемпіонів світу в першій половині грі, але не зуміла реалізувати їх. Чому так відбулось?

– Це футбол, Ви ж знаєте. Нам не пощастило і ми не реалізували свої можливості. Футболіст нашої збірної не зміг вибити м’яч. У нас також були шанси, але ми їх не реалізували. Це стосується і мене також. Але життя на цьому не зупиняється. Ми дивимося вперед. Є ще дві гри попереду, і ми будемо намагатися здобути позитивний результат в них.

Нагадаємо, 12 червня, збірна України з футболу програла свій стартовий матч на Євро-2016 проти збірної Німеччини. Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь чемпіонів світу. У стартовому складі збірної весь матч відіграли два кіровоградці – Андрій П’ятов та Євген Коноплянка.

джерело: euro2016.ffu.org.ua
Поширити:

Залишити коментар:

коментар