У Кропивницькому підняли Олімпійський прапор (ФОТО)

Сьогодні, 19 січня, у Кропивницькому на відкритій льодовій ковзанці міського “Дендропарку” підняли  Олімпійський прапор.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Всеукраїнська церемонія «Свято Олімпійського прапора» – це традиційний спортивно-видовищний захід з нагоди відкриття чергових Олімпійських ігор. А саме з 19 січня по 01 лютого в провінції Канвондо, Республіка Корея проходитимуть IV зимові Юнацькі Олімпійські ігри.

Впродовж 14 днів понад 1900 спортсменів із 80 країн світу віком від 15 до 18 років розіграють 81 комплект нагород. Попри непросту ситуацію в Україні наша Національна юнацька збірна представлена на змаганнях 44 спортсменами, які виступатимуть у 12 із 15 спортивних дисциплін програми Ігор.

Національну юнацьку збірну підтримала і кропивницька спільнота – тренери зі своїми вихованцями.

“Хто сьогодні прийшов на цей захід, демонструє власну силу волі і готовність займатися спортом за будь-яких умов і в будь-яку погоду. Кропивницький доєднався і до інших обласних центрів, де відбулася така ж церемонія — і це доводить що Україна є, була і буде — ніякий зовнішній ворог не зламає нашої сили духу”, – наголосив голова відділення НОК у Кіровоградській області Вадим Бебко.

1

2

3

4

5

6

7

Нагадаємо, чи поїдуть кропивницькі спортсмени на Олімпійські ігри 2024

Читайте також: юні кропивницькі дзюдоїсти здобули три медалі чемпіонату України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар