Новоукраїнська громада виділила гроші місцевій боксерці на змагання у Бразилії

© dpchas.com.ua

Новоукраїнська міськрада виділила 75 тисяч гривень юній боксерці Анастасії Стерпу, щоб спортсменка змогла представити Україну у Всесвітній гімназіаді з боксу у Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією міського голови Олександра Корінного.

Щоб підтримати дівчину і допомогти їй потрапити на змагання, спортивна спільнота Новоукраїнки оголосила збір коштів. Згодом місцеві депутати зібралися на позачергову сесію і прийняли рішення про виділення коштів із міського бюджету:

  • 50 тисяч гривень за перемогу у Всеукраїнських змаганнях з боксу та підготовку до поїздки в Ріо.
  • 25 тисяч гривень на витрати, пов’язаних із навчально-тренувальними зборами.

“Вперше за всю спортивну історію нашого міста представниця Новоукраїнщини братиме участь у Всесвітньому турнірі з боксу. Бажаємо успіхів Анастасії та її тренеру, вся наша громада буде щиро вболівати та підтримуватиме її на змаганнях. Дякую платникам податків нашої громади та тим благодійникам, хто уже відгукнувся на збір коштів!” – зазначив Олександр Корінний.

Нагадуємо, з 9 по 14 липня в місті Умань проходила п’ята літня Гімназіада України з боксу серед учнів у категорії 57 кг. У складі збірної Кіровоградської області на цих стартах золоту нагороду здобула вихованка Новоукраїнської ДЮСШ Стерпу Анастасія.

Читайте також: Кропивничанин встановив рекорд України зі скелелазіння

Поширити:

Залишити коментар:

коментар