Збірна України дізналася суперника у плей-офф відбору на ЧС-2022

26 листопада у Цюріху відбулося жеребкування плей-офф кваліфікації на чемпіонат світу-2022. 

За результатами жеребкування збірна України по футболу зіграє у виїзному матчі проти команди Шотландії. У разі перемоги «синьо-жовті» у фіналі відбору на ЧС-2022 зустрінуться з переможцем пари Уельс – Австрія. 

Нагадаємо, плей-офф буде складатися з півфіналів, які пройдуть 24 березня 2022 року і фіналів, запланованих на 29 березня 2022 року, у форматі одноматчових протистоянь. Шість сіяних команд здобудуть право провести півфінал на своєму полі.

Путівки у фінальний турнір отримають 3 найкращі збірні серед 12 команд-учасниць стикових матчів кваліфікації. 

Ближче до дати проведення матчів вболівальники зможуть ознайомитися з прогнозами експертів сайту «Всепроспорт» та коефіцієнтами букмекерів на події.  

Що стосується інших пар, то збірна Росії зіграє з поляками, а переможець поєдинку зустрінеться з тріумфатором матчу Швеція – Чехія. На італійців чекає зустріч з командою Північної Македонії. На наступному етапі команда-переможниця проведе матч із командою Португалії або Турції.  

Президент УАФ відмітив, що його засмутив той факт, що обидва поєдинки пройдуть на виїзді.

Наставник української збірної також прокомментував жеребкування. Він зазначив, що радий тому, що суперниками нашої команди не стали збірні Італії чи Португалії. Олександр Петраков вважає, що на даний момент основною ціллю українців являється гра в Шотландії, на ній і потрібно зосередитися «синьо-жовтим».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар