Стали відомі імена потенційних учасників збірної України з біатлону на Олімпіаді

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак поділився думками стосовно того, хто з українських біатлоністів зможе потрапити в заявку на Олімпіаду-2022.

За словами президента федерації, Україну представлятимуть Юлія Джима, Олена Підгрушна, Ірина Варвинець, Анастасія Меркушина. Також є шанс потрапити до заявки у Дарини Блашко або у однієї із сестер Семеренко.

Що стосується претендентів серед чоловіків, то до заявки увійдуть Дмитро Підручний, Артем Прима, Богдан Цимбал та Антон Дудченко. За п’яте місце поборються Артем Тищенко та Руслан Ткаленко.  

4 лютого 2022 року в Пекіні стартують XXIV зимові Олімпійські ігри. Змагання триватимуть до 20 лютого і пройдуть у трьох кластерах – у самому Пекіні, у Яньціні та Чжанцзякоу. З більш детальною інформацією знайомтеся тут.

У китайській столиці відбудуться змагання з хокею, ковзанярського спорту, керлінгу, фігурного катання, шорт-треку та біг-ейру. 

У Чжанцзякоу розташуються атлети з лижних гонок, лижного двоборства, біатлону, сноубордингу, лижного фрістайлу та стрибків на лижах з трампліну. 

У Яньцині розіграють медалі у гірськолижному спорті, бобслеї та скелетоні, а також санному спорті. 

Наразі в Яньцині перебувають 12 українців-саночників. Вони вже встигли випробувати трасу та відмітили, що вона добре продумана та з хорошою якістю льоду

Церемонія відкриття Олімпійського селища відбудеться 27 січня. 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар