“Олександрія” на виїзді обіграла донецький “Шахтар”

© ua-football.com

У третьому турі Прем’єр-ліги футбольний клуб “Олександрія” на виїзді обіграв донецький “Шахтар” із рахунком 1:2.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Як пише Футбол 24, перший тайм поєдинку видався дуже багатим на події. Шахтар міг забивати першим, але це зробила Олександрія – Третьяков вдало підставив ногу під удар Цурікова.

“Гірникам” вдалось швидко відновити парирет – Додо віддав на Корнієнка, який опинився на місці форварда. Для оборонця це перший м’яч в офіційному поєдинку за донеччан. Щоправда, рахунок недовго тримався рівним. Олександрія знову вийшла вперед завдяки влучному удару Ковальця.

До кінця першого тайму та в другій 45-хвилинці Шахтар мав моменти, щоб зрівняти рахунок, але Олександрія відчайдушно захищалась. 1:2 – фінальний свисток констатував першу поразку Роберто Де Дзербі в УПЛ.

Головний тренер Олександрії Юрій Гура не стримував емоцій після сенсаційної перемоги над “гірниками”.

“Всі хлопці – молодці. Виконали те, що ми від них просили. Готувалися до цієї гри цілий тиждень, працювали над обороною, але автобус ніхто ставити не збирався, хотілося, щоб була ще і хороша контратакувальна гра.

Склад Шахтаря не здивував. Розуміли, що після Генка можуть бути зміни і приблизно накидали собі, хто може зіграти. Воно начебто так і вийшло. Намагалися закрити середину поля, не викидатися. Були певні моменти, але загалом компактність ми створили.

У мене завтра день народження, такого подарунка я ще не отримував. Я зараз дуже сильно задоволений”, – заявив Гура в ефірі ТК Футбол.

До слова, Олександрія після трьох зіграних турів вже набрала 6 очок, стільки залікових балів і у Шахтаря.

Читайте також: Тетяна Мельник не вийшла у півфінал Олімпіади

Поширити:

Залишити коментар:

коментар