ФК “Олександрія” підсилився колишнім півзахисником “Динамо”

Футбольний клуб “Олександрія” підписав контракт із колишнім півзахисником київського “Динамо” Сергієм Рибалкою. Угода розрахована на один рік.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ФК “Олександрія”.

“Я дуже задоволений, добре знаю цей клуб і вболівальників – на стадіоні завжди класна атмосфера. Вдячний, що повірили в мене. Буду старатися набрати максимальних кондицій після травми, яка в мене була, і допомогти “Олександрії” впоратися з поставленими завданнями. Вже швидше хочу з усіма познайомитися і почати працювати”, – заявив під час свого першого міні-інтерв’ю у клубі Сергій Рибалка.

У столичному клубі Сергій грав за команду “Динамо-2”. У першій лізі чемпіонату України зіграв у 76 матчах, забив 13 голів. 6 листопада 2011 року зіграв в основному складі “Динамо” у матчі з “Металістом”.

На початку 2013 року Сергія орендував чемпіон Чехії ліберецький “Слован”. За команду він зіграв дуже вдало: 37 матчів 8 м’ячів.

Після повернення влітку 2014 року до команди киян Сергій зміг пробитися до основного складу. У 2017 році перейшов на правах оренди до турецького “Сівасспору”, з яким вже за рік підписав повноцінний контракт.

Сергій має досвід виступів за збірні команди України юнаків віком 18 та 19 років. У складі збірної України U-19 став чемпіон Європи 2009 року.

Читайте також: ФК “Олександрія” купив форварда італійського “Дженоа”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар