Важковаговик зі Світловодська здобув п’яту поспіль перемогу на профі-рингу

© Віктор Вихрист | Instagram

Український боксер суперважкої ваги Віктор Вихрист, який народився у Світловодську, здобув п’яту поспіль перемогу на профі-рингу. Віктор побив польського боксера Каміла Соколовські.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на 24 канал.

Бій пройшов усі 6 регламентованих раундів. Від старту бою Вихрист диктував свої умови.

Український боксер багато атакував і влучав по голові польського боксера. Соколовські пропускав удари на будь-який смак, але тримався.

У третьому раунді Вихристу вдалося донести важкий удар і поляк опинився у нокдауні. Втім, Соколовські швидко підвівся, а Віктор за 30 секунд не встиг добити суперника.

У підсумку Соколовські вистояв усі 6 раундів, тому Вихрист вперше на профі-ринзі не здобув дострокову перемогу. Судді одноголосним рішенням констатувати впевнену звитягу українця: 60-53, 60-53, 60-53.

a8d9e9e65be3e9bd368796b62e4d9b46.jpg
© Віктор Вихрист | Instagram

Чергова перемога

Для Вихриста це вже п’ята перемога на професійному ринзі. Чотири з п’яти поєдинків українець виграв достроково.

Віктор дебютував у лютому 2020 року. Він за 55 секунд брутально нокаутував білоруса Андрія Мазаніка.

У другому поєдинку на професійному ринзі Віктор нокаутував харків’янина Семена Пахомова.

Третю поспіль перемогу на професійному ринзі Вихрист здобув у Дніпрі, де вже в третьому раунді нокаутував найкращого боксера Іспанії – Габріеля Енгуему.

Під час четвертого поєдинку Віктор Вихрист переміг німця турецького походження Якупа Саглама. Бій завершився перемогою українця технічним нокаутом, адже Саглам відмовився виходити на 5-й раунд.

Зазначимо, що Віктор Вихрист народився 3 червня 1992 року в місті Світловодськ Кіровоградської області. Потім його сім’я переїхала в місто Кременчук, що на Полтавщині. Саме там хлопець пішов до школи, а в останній рік перед її закінченням вирішив зайнятися боксом. Його тренером став Олександр Миколайович Ляховий, який є батьком української легкоатлетки Ольги Ляхової. Зараз Віктор зізнається, що з дитинства цікавився боксом, постійно дивився поєдинки братів Кличків, але ніколи не думав, що сам колись буде боксером.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар