У Кропивницькому пропонують збудувати льодову арену та розвивати хокей

Image by LuckyLife11 from Pixabay

У Єдиній системі електронних петицій зареєстрували звернення з проханням побудувати льодову арена на місці недобудованого “Колізею”. На думку автора петиції, таке рішення дасть можливість “прикрасити інфраструктуру міста” та зацікавить молодь хокеєм.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петиції подано без редакції:

“Доброго дня , хочу звернутися до місцевої влади з проханням розглянути пропозицію. А саме ,в нашому місті з населенням понад 250000 людей, нажаль, так мало закладів та місць для сімейного відпочинку. Особливо це відчувається в сфері « Молоді та спорту », місцева футбольна команда вже не має тих глядацьких симпатій які були до 2018 року. Баскетбол та волейбол збирає малу кількість прихильників, тому що не мають своєї професійної арени для великої кількості глядачів, а також , через брак реклами. Було б дуже добре почати розвивати в Кропивницькому – хокей, як це роблять інші міста. Українська Хокейна Ліга була створена у 2016 році , тож настав час для розвитку цього виду спорту і в нашому місті.

Залучення місцевого бюджету або інвесторів для будівництва Льодової Арени. Створення місцевої команди з хокею та створення секції для навчання дітей, студентів кафедри « Фізичного виховання », створення секції з фігурного катання та інше. Багато батьків бажали б зацікавити , записати дитину до секції хокею, фігурного катання та просто відвідати Арену для сімейного відпочинку на ковзанці незалежно від пори року. Наша місцева ковзанка «Слайз» не може задовольнити такі вимоги.

Льодова Арена це можливість прикрасити інфраструктуру міста, наповнити новими враженнями, зацікавити молодь таким видом спорту, як хокей.
Льодова Арена це не тільки місце для проведення матчів – це в першу чергу ковзанка , яка працює цілий рік , це заклад, в якому може бути кафе, дитячі кімнати , тренажерний зал – насамперед для фізичної підготовки команди , а потім для відвідувачів, це магазини спортивного товару, сувенірів, та багато іншого, що зробить Арену прибутковою.

Хочу запропонувати місце для будівництва, яке долгий час знаходиться в занедбаному стані та псує враження про місто коли прогулюєшся вздовж набережної, знаходиться по вулиці Шульгиних, 36 (Недобудований палац піонерів «Колізей»)
Кадастровий номер:
3510100000:29:258:0010
Тип власності: Комунальна власність
Цільове призначення: 03.02 Для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти для обслуговування дитячо-юнацького центру
Площа: 1.1701 га”.

Автор петиції: Білоус Ярослав Ігорович

Дата початку збору підписів:11 березня 2020 року.

До кінця збору підписів залишилося: 44 дні.

Станом на 12 березня петицію підписали 5 людей із 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Читайте також:  На Козачому острові просять обладнати сучасний дитячий майданчик

Поширити:

Залишити коментар:

коментар