На Козачому острові просять обладнати сучасний дитячий майданчик

У Єдиній системі електронних петицій зареєстрували звернення з проханням обладнати сучасний дитячий майданчик на Козачому острові у Кропивницькому.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петиції подано без редакції:

“На сьогодні Козачий острів у самому серці нашого міста користується надзвичайним попитом серед містян абсолютно різного віку у плані проведення дозвілля, особливо родин з маленькими дітьми. На дитячому майданчику, облаштованому багато-багато років тому протягом дня гуляє 20-30 малюків різного віку. Але на даний час на цьому майданчику знаходиться лише гірка, дві качелі та декілька рукоходів. У той же час вказаний майданчик дуже великий за площею і дуже напрошується встановлення на цьому місці сучасного дитячого майданчику з великою кількістю дитячих споруд. Дане звернення підтримують дуже багато батьків/бабусь, які щодня приходять на цей чудо-острів.

Прохання до Кропивницької міської ради та Кропивницького міськвиконкому сприяти у виділенні коштів з міського бюджету для облаштування сучасного дитячого майданчику на Козачому острові. За умови, якщо кошти не передбачені міськими програмами, прохання звернутися до бізнесових кіл з проханням встановлення гарного дитячого майданчика на цьому місці. У разі погодження інвесторів на його встановлення, можна на облаштованих спорудах прикріпити таблички з прізвищами інвесторів, які вклали кошти у найцінніший ресурс нашого міста – діточок!”.

Автор петиції: Кучко Олег Володимирович

Дата початку збору підписів: 17 лютого 2020 р.

До кінця збору підписів залишилося: 45 днів.

Станом на 17 лютого петицію підписала 1 людина з 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Нагадаємо, кропивничани просять відновити будівництво Ковалівського парку.

Читайте також: У Кропивницькому вивчають можливість фінансування двох притулків для тварин

Поширити:

Залишити коментар:

коментар