П’ятеро юних джиу-джитсерів із Кропивницького виграли Чемпіонат Південної Америки

@ Євген Скирда | Facebook

Команда кропивницького спортивного клубу “Борець” уперше стала чемпіонами дитячого Чемпіонату Південної Америки з бразильського джиу-джитсу серед дітей, які вибороли це звання з-поміж трьох тисяч бразильських борців.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Напередодні наші борці змагалися на Чемпіонаті Світу з джиу-джитсу в Арабських Еміратах розповів засновник спортивного клубу “Борець” Євгеній Скирда. З-поміж 10 тисяч учасників двоє українців вибороли звання чемпіонів світу, ще двоє — принесли команді срібну та бронзову медалі. Це і стало поштовхом до змагань нового рівня, зазначив тренер.

Юні спортсмени зазначили, що у Бразилії їх дуже вразив океан із високими хвилями, тренування та високий ступень підготовки суперників.

“Якщо інші діти подивляться на спортсменів клубу “Борець”, які беруть участь у змаганнях, і також захочуть зайнятися спортом, то це дуже важливо. І все рівно, діти підуть у наш спортивний комплекс або у інший зал — головне, що це для них буде стимулом для здорового способу життя”, – наголосив тренер з джиу-джитсу Євгеній Скирда.

Нагадаємо, у Кропивницькому завершився перший чемпіонат міста з джиу-джитсу.

Читайте також: Мої емоції тренера потужніші, ніж спортсмена, – кропивницький джитсер Євген Скирда

1dc8030e59c4779e4ecbfced1f60c404.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар