Кропивницький легкоатлет завоював срібло на Чемпіонаті України

Олег Дорощук під час зустрічі після Юнацьких Олімпійських ігор

Одну медаль завоювали легкоатлети нашої області на Чемпіонаті України серед юніорів U-20, що завершився на луцькому стадіоні «Авангард». Срібну медаль до кошику збірної приніс вихованець СДЮСШОР №2, стрибун у висоту Олег Дорощук. Із третьої спроби він узяв планку 2,18 м. Тричі кропивничанин намагався підкорити висоту 2,20 м, але всі спроби успіху не мали.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі ФЛАКО.

Чемпіоном у цьому виді став легкоатлет зі Львівщини Владислав Лавський. Його кращий результат також 2,18 м, однак він перестрибнув планку з першої спроби. Бронзова нагорода в активі Єгора Семенова (2,05 м) з Донецької школи вищої спортивної майстерності.

Близькою до потрапляння на призовий п’єдестал була вихованка Олександрівської ДЮСШ Віра Герун. Підопічна Вадима Приймака посіла четверте в бігу на 3000 м з перешкодами (12,06 хв).

Збірна команда нашої області, яку представляли 11 спортсменів. за підсумками юніорського чемпіонату України посіла 16-е командне місце. Натомість, Олега Дорощука включили до складу збірної України для участі в Чемпіонаті Європи серед юніорів, який відбудеться 18-21 липня у Швеції.

Нагадаємо, Олег Дорощук став володарем бронзової медалі Юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі. Тренують спортсмена Геннадій Здітовецький та Галина Михалюкова.

aa18f84e1b5113113f20faa51d65a9bc.jpg
Олег Дорощук | @ ФЛАКО
Поширити:

Залишити коментар:

коментар