“Зірка” розписала нічию з “Інгульцем”

Кропивницька “Зірка” розіграла “суху” нічию у контрольному матчі з петрівським “Інгульцем”, який до цього на зборах виключно перемагав.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ФК “Зірка”.

Матч між “Інгульцем» і “Зіркою” проходив у селі Володимирівка. Вже на 1-й хвилині гості провели класну атаку з передачею Сьомки у штрафний майданчик: метрів із 10-ти головою пробивав потенційний новачок кропивничан, але влучив прямо у руки голкіперу суперників. А за чотири хвилини, після передачі господарів поля з правого флангу, блискучу реакцію продемонстрував воротар «зіркових» Марк Медведєв, який відбив удар упритул із чотирьох метрів. Згодом він же своєчасно перехопив м’яч після небезпечного флангового прострілу. Ближче до середини першого тайму вималювалася ігрова та територіальна перевага підопічних Сергія Лавриненка.

dbd64ec43508d884c72dd45d46050b35.jpg

Петрівчани атакували переважно правим флангом, а гості шукали свого шансу в контрвипадах. Саме під час однієї з контратак кропивничани заробили право на штрафний. Та Іван Рудницький метрів із 25-ти влучив у «стінку», яку вибудували суперники. Поступово гра набирала напруженості й стало виникати більше жорстких єдиноборств. Господарям поля після одного із таких стиків, навіть, довелося проводити вимушену заміну.

3de0cd841036e55695c200f96eccbcaf.jpg

Згодом вже господарі двічі поспіль доволі небезпечно атакували Олексія Збуня. Після штрафного кропивничан з лівого флангу захисники «Інгульця», не без складнощів, винесли м’яч із власного штрафного майданчика. Далі вже Іван Рудницький отримав попередження за доволі грубий підкат. А через дві хвилини гості провели класний випад. Сьомка із гравцем на перегляді розіграли комбінацію із прострілом на ближню стійку, який, на жаль, не встигли замкнути.

А на 35-й хвилині свій шанс не використав Олександр Акименко. Після помилки наших захисників і передачі з флангу, найкращий бомбардир «Інгульця» із забійної позиції не влучив у ворота. Гості відповіли передачею, до якої трохи не встиг Сьомка та не дуже сильним ударом головою форварда на перегляді.

9b3ca2f455b4b39b466c073308679cf4.jpg

Наприкінці першого тайму боротьба ще більше загострилася й ушкодження отримав вже наш капітан Іван Рудницький, якого замінив Кирило Павлюк. На 45-й хвилині підопічні Сергія Лавриненка відверто вибачили своїх конкурентів, коли після удару з близької відстані м’яч, якимось дивом, не влучив у ворота.

Тож, цікавий й напружений перший тайм завершився без забитих м’ячів.

d0e8a1abff0f6abaa49b27aa5c22f2fa.jpg

А по перерві Андрій Горбань випустив на поле відразу сім нових виконавців. На 54-й хвилині поперечина врятувала «зіркових» після «пострілу» активного Артема Щедрого. «Інгулець» продовжував рішуче й наполегливо атакувати, а гості відчайдушно захищалися. Господарі поля мали шанс вийти вперед на 69-й хвилині, коли захисники «Зірки» залишили без опіки суперників, але нам знову пощастило – м’яч пройшов в якихось сантиметрах біля стійки. А через чотири хвилини тільки відчайдушний підкат Кирила Павлюка врятував кропивничан від виходу сам на сам. В ці хвилини перевагу петрівчан виглядала дуже великою, адже контргра в гостей зникла. Тож доводилося захищатися усією командою, адже господарі раз по раз навішували м’яча в нашу штрафну з обох флангів.

ff30428d955613818cbebeecbfbf6706.jpg

На щастя, «зіркові» грали надійно й похибок не припускалися. А в обороні відпрацьовували усі, навіть форварди, як Михайло Боздаган’ян, який на 85-й хвилині встиг завадити конкурентам пробити. А на 88-й хвилині фортуна знову була на боці підопічних Андрія Горбаня, коли суперники не влучили у ворота після подачі кутового. А ще за дві хвилини Марк Медведєв врятував свою команду, коли відбив удар метрів з шести.

Фінальний свисток зупинив чергову атаку «Інгульця», якому так і не вдалося вразити ворота непоступливих та самовідданих конкурентів – 0:0. Отже, вперше в міжсезоння підопічні Сергія Лавриненка не здобули перемогу, а «зіркові» вперше досягли позитивного результату.

b5f3322624133b372f21bd6c4d92bdbd.jpg

9347e110bbbfe5b0ed5b7c6357e9d772.jpg

9a15e8ea00f3780260a367e7344fa7d6.jpg

«Інгулець» (Петрове) – «Зірка» (Кропивницький) – 0:0 (0:0).

10 лютого 2019 року (неділя). Початок о 14:00. Володимирівка. Стадіон імені Олександра Поворознюка. 0 С. Товариський матч. 200 глядачів.

«Зірка»: 1-й тайм – Медведєв Марк, Маткобожик Олександр, Ходорченко Микита, гравець на перегляді, Рудницький Іван (к/к) (Павлюк Кирило, 44), гравець на перегляді, Кондраков Данііл, Сьомка Артем, Збунь Олексій, гравець на перегляді, гравець на перегляді; 2-й тайм – Медведєв Марк, Маткобожик Олександр, гравець на перегляді (Сьомка Артем, 65), Павлюк Кирило, Лопушенко Ігор, Коноваленко Максим, Касімов Дмитро, Нерубенко Дмитро, Савіцький Андрій, Писарєв Станіслав, Боздаган’ян Михайло. В.о. головного тренера: Горбань Андрій.

«Інгулець»: Ситников Антон, Синьогуб Олег, Лупашко Владислав, Солдат Ігор (Гончаренко Роман, 46), Балан Денис (Січінава Ніка, 66), Запорожець Євген (Коваленко Ілля, 55), Піднебенной Вячеслав (Елла Кен, 55), Клименко Владислав, Козак Олександр (Щедрий Артем, 55), Сула Дмитро (Козлов Артем, 60), Акименко Олександр (Кобуладзе Гіоргі, 73). Головний тренер: Лавриненко Сергій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар