“Зірка” у Горішніх Плавнях мінімально поступилася “Гірнику-Спорт”

Скріншот із відео https://youtu.be/Se7nhGMbxzo

Учора, 6 жовтня, кропивницька “Зірка” на виїзді мінімально поступилася команді “Гірник-Спорт”. Це була вже десята поразка кропивничан у одинадцяти матчах Першої ліги.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби “Зірки”.

До звітного матчу «Гірник-Спорт» та «Зірка» підійшли кожен зі своїми проблемами: гості поступилися в чотирьох матчах поспіль, «Гірник-Спорт» не вигравав 6 ігор.

У гостей були суттєві заміни в стартовому складі: з’явилися з перших хвилин Максим Коноваленко та Дмитро Касімов. Тож наша команда вперше грала в такому складі.

З самого початку гри господарі намагалися грати з позиції сили. Особливо активно грав попереду Фаюк, у якого за декілька хвилин було щонайменше три непоганих моменти. Безумовно, запам’ятався удар через себе на 11-й хвилині матчу, коли м’яч потрапив у поперечку воріт Зеленського, а потім ще раз вже впав на неї, але вже зверху. Захисники гостей не завжди встигали за активними нападниками господарів, тож напруга у штрафному майданчику гостей не спадала.

Гості намагалися використовувати швидкісні якості Збуня та Сьомки, але хвилювання у голкіпера «Гірника-Спорт» викликав хіба що удар Нерубенка, який намагався метрів з 18-ти пробити точно в кут воріт, але не влучив.

І хоч перевага господарів відчувалася, але гол вийшов доволі несподіваний. Точна розрізна передача з центрального кола знайшла попереду Євгенія Лозового. І хоч поруч з ним були і Маткобожик, і Дугієнко, вони півзахисника «Гірника-Спорт» не заблокували, а в того вийшов більярдний удар точно в дальній кут воріт. 1:0.

Після цього темп гри трохи спав. Футболісти Горішніх Плавнів йшли вперед вже трохи більш зважено, намагаючись не припуститись помилки в захисті. У кропивницьких футболістів попереду нічого майже не виходило. Великий брак передач не дозволяв створювати реальну загрозу біля воріт Романа Данковича. А наприкінці першого тайму «Гірник-Спорт» міг подвоїти рахунок. Після порушення правил з боку Дугієнка, штрафний метрів з 35-ти виконував Юрій Кравчук, м’яч після удару якого гарматою пролетів повз ворота.

Другий тайм «Гірник-Спорт» розпочав знову активно, і на 50-ій хвилині відзначився вдруге після удару Ігоря Сікорського, але арбітр чітко зафіксував положення «поза грою». А на 56-ій хвилині той же Сікорський, який в цілому провів доволі невдалий поєдинок, не зумів реалізувати вихід практично сам на сам з Зеленським.

Після цього, несподівано для господарів, «Зірка» почала грати більш агресивно. І якби Сьомка краще розібрався у ситуації, коли його знайшла влучна передача на правому фланзі, та віддав пас на вільного партнера, «Зірка» могла б створити реальний небезпечний момент. В середині другого тайму гості більше володіли м’ячем, але моментів, яких можна було б назвати «гольовими», так і не створила.

За п’ятнадцять хвилин до кінця матчу «Гірник-Спорт» зобов’язаний був подвоювати рахунок. Двічі протягом хвилини Микита Ходорченко виносив м’яч з лінії воріт. Господарі знову повернули собі ініціативу, і мали ще декілька непоганих моментів, тож захист працював на повну, а також впевнено на останньому рубежі грав Микита Зеленський.

А на 80-ій хвилині «Зірка» залишилася в меншості. Олександр Маткобожик отримав другу жовту картку. Після цього стало зрозуміло, що нашим футболістам в меншості буде вкрай важко відігратися. І хоч «Зірка» на останній доданій хвилині майже всією командою пішла вперед, але рахунок на табло не змінився.

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – «Зірка» (Кропивницький) – 1:0 (1:0).

6 жовтня 2018 року (субота). Початок о 15:00. Горшіні Плавні. Стадіон «Юність». Чемпіонат України, перша ліга, 1 коло, 12 тур.

Арбітр: Запрутняк Вадим (Ужгород).

Асистенти арбітра: Лібстер Андрій (Луганськ), Синишин Юрій (Івано-Франківськ).

4-й арбітр: Резніков Денис (Кам’янське).

Спостерігач арбітражу: Шаленко Віктор (Харків).

«Гірник-Спорт»: 92. Данкович Роман, 28. Власюк Андрій, 7. Фаюк Андрій (9. Бафталовський Артем, 68), 5. Кравчук Юрій, 55. Гончар Ігор, 18. Єфремов Андрій (17. Боровський Богдан, 88), 23. Батюшин Юрій (к/к), 90. Кіча Антон (20. Сидоренко Дмитро, 90+2), 65. Лозовий Євгеній, 70. Сікорський Ігор (8. Корольков Володимир, 68), 14. Шевчук Юрій (19. Ходаковський Микита, 84). Запасні: 77. Баштаненко Олексій, 21. Ямполь Ярослав, 14. Аксьонов Олександр, 11. Білоус Сергій. Головний тренер: Пучков Сергій.

«Зірка»: 96. Зеленський Микита, 5. Хорольський Дмитро (90. Лопушенко Ігор, 46), 11. Збунь Олексій (к/к), 17. Сьомка Артем, 23. Маткобожик Олександр, 37. Нерубенко Дмитро, 50. Дугієнко Олександр, 77. Касімов Дмитро (93. Писарєв Станіслав, 68), 85. Ходорченко Микита (24. Павлюк Кирило, 88), 97. Коноваленко Максим (35. Виздрик Назар, 63), 99. Бєляєв Олександр (15. Савіцький Андрій, 84). Запасні: 41. Льопка Роман, 74. Медведєв Марк, 7. Авер’янов Максим, 9. Кондраков Данііл. В.о. головного тренера: Горбань Андрій.

Гол: 1:0, Лозовий Євгеній (22).

Попередження: Батюшин Юрій (38, небезпечна гра), Маткобожик Олександр (50, небезпечна гра), Корольков Володимир (76, небезпечна гра), Маткобожик Олександр (80, небезпечна гра), Нерубенко Дмитро (90+1, небезпечна гра).

Вилучення: Маткобожик Олександр (80, друга жовта картка).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар