Збірна ветеранів України провела гру з кропивницькими спецпризначенцями

© Павло Волошин

На стадіоні “Зірка” у Кропивницькому відбувся товариський матч між збірною ветеранів України та командою третього полку спецпризначення. Гра закінчилася з рахунком 1:1.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ФК “Зірка”.

Збірна ветеранів, за яку виступали титуловані та відомі в минулому Віталій Рева, Сергій Нагорняк, Віталій Косовський, Олег Венглинський, Богдан Шершун, Володимир Єзерський, Олександр Венглинський, Едуард Цихмейструк, Владислав Ващук та інші, протистояли футболістам 3-го окремого полку спеціального призначення.

Безумовно, імена футболістів, більшість з яких мають величезний досвід виступів в національних турнірах та на міжнародній арені, добре були відомі нашим спецпризначенцям. Враховуючи те, що в тренерському складі були ще більш «зіркові» Анатолій Дем’яненко та Володимир Лозинський, гра для більш молодих військових не була легкою прогулянкою.

Імениті гості зусиллями Віталія Косовського відкрили рахунок, та мали ще декілька непоганих моментів. Але кропивницькі військові вистояли, а в другому таймі зрівняли рахунок. Тож, фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию з рахунком 1:1.

Нагадаємо, минулого року у Долинську на товариський матч із місцевою ветеранською командою приїхала національна збірна України серед ветеранів з футболу. У складі гостей на матч завітали зірки українського та світового футболу на чолі з легендарним гравцем київського “Динамо” Анатолієм Дем’яненком.

фото: Павло Волошин

Поширити:

Залишити коментар:

коментар