Дем’яненко і Ко: ветеранська збірна України обіграла колег із Долинської

Як вже повідомляла Перша електронна, у Долинську на товариський матч із місцевою ветеранською командою приїхала національна збірна України серед ветеранів з футболу. У складі гостей на матч прибули зірки українського та світового футболу на чолі з легендарним гравцем київського “Динамо” Анатолієм Дем’яненком.

Знаменитих колишніх гравців “Динамо”, “Дніпра”, “Шахтаря” та низки інших клубів на матч виводив чвертьфіналіст Чемпіонату світу з футболу у 2006 році, захисник Владислав Ващук. Саме йому довірили право урочисто підняти державний прапор України перед початком гри.

Попри те, що матч носив товариський характер, команди не збиралися грати одна з одною у “піддавки”. Із перших хвилин всі були націлені на ворота суперників, аби якнайшвидше “розмочити” рахунок на табло.

Імениті гравці ветеранської збірної України заволоділи ініціативою і майже всю гру не випускали долинчан зі своєї половини поля. Швидкий дубль від колишнього форварда “Дніпра”, “Шахтаря” та низки українських і китайських клубів Сергія Нагорняка дозволив гостям комфортно вести гру.

Згодом колишній півзахисник збірної України Едуард Цихмейструк також відзначився двома голами. Після цього тренер команди ветеранів Анатолій Дем’яненко почав робити заміни. На поле вийшов відомий український коментатор Віктор Вацко, який трішки раніше долучився до коментування матчу, чим дуже потішив місцеву публіку.

Ветерани долинського футболу лише наприкінці матчу змогли забити м’ячі. У підсумку гри, свисток арбітра зафіксував підсумковий рахунок – 2:4.

Після матчу долинчани ще довго не відпускали у роздягальну народних улюбленців, які нікому не відмовили у “селфі на пам’ять”.

Як проходила гра у Долинській дивіться у фоторепортажі Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар