Кропивничанка виборола золото на Чемпіонаті Європи з бодібілдингу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© фото надані Федерацією

Кропивничанка Надія Столярова виборола перше місце у категорії “Бодіфітнес до 158 см” на Чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу, що проходив на початку травня у м. Санта-Сусанна, Іспанія. Загалом українська жіноча команда на чемпіонаті Європи посіла у підсумку перше загальнокомандне місце. 

Про це Першій електронній газеті повідомили у Федерації бодібілдингу та фітнесу України.

За інформацією федерації, у травні відбулося два масштабних континентальних форуми з бодібілдингу та фітнесу, на яких збірна України підтвердила своє реноме однієї з найсильніших на планеті у цьому виді спорту. На чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу, який 3-7 травня відбувся в м. Санта-Сусанна (Іспанія), атлети Федерації бодібілдингу на фітнесу України виграли 18 нагород, з яких 10 золоті, 7 срібних та 1 бронзова. Також в Санта-Сусанні Марина Оборська з Черкас виборола титул абсолютної чемпіонки Європи у категорії «фітнес-бікіні», а одеситка Ольга Кулініч – у категорії «велнес фітнес». Наша жіноча команда на чемпіонаті Європи посіла у підсумку перше загальнокомандне місце. Відзначимо ще одну знакову подію – президента ФББУ Ігоря Делієва на Європейському конгресі EFBF/IFBB було призначено членом Виконкому Європейської федерації бодібілдингу та фітнесу.

Заме з цього чемпіонату кропивничанка привезла золото: Бодіфітнес до 158 см, Надія Столярова (м. Кропивницький) – 1 місце.

Також успішним став виступ українських спортсменів на престижному турнірі IFBB Diamond Cup, який 19-20 травня приймала Варшава (Польща). Там ми знову виграли 18 нагород – 9 золотих, 5 срібних та 4 бронзові. Марина Оборська вкотре підтвердила свій високий рівень, виборовши титул абсолютної чемпіонки в категорії «фітнес-бікіні» і в Варшаві.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар