У заключному турі УПЛ “Зірка” зіграє 19 травня

Дирекція УПЛ затвердила дати проведення та час початку матчів заключного 32-го туру Чемпіонату УПЛ сезону 2017/18 років. Кропивницька “Зірка” зіграє мега-важливий матч із “Чорноморцем” 19 травня о 17.00.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сайту ФК “Зірка”.

Зазначимо, що головне протиборство нашої першості між “Динамо” та “Шахтарем”, яке було заплановано на 20 травня, через підготовку до фіналу жіночої Ліги чемпіонів на стадіоні “Динамо”, перенесено на 19 травня й розпочнеться о 19:30.

Нагадаємо, “Зірка” у крайньому матчі здобула другу поспіль перемогу в українській Прем’єр-Лізі – кропивничани вдома перемогли донецький “Олімпік” з рахунком 2:0.

Зараз наша команда посідає 4-те місце другої групи чемпіонату. Щоб вийти із зони стикових матчів із однією з команд Першої ліги, кропивничанам треба успішно зіграти у дуже принципових двобоях. Цієї неділі “Зірка” вирушить у гості до лідера другої шістки “Олександрії”, 12 травня прийматиме вдома “Карпати”, а 19 травня, як ми вже писали вище, зіграє проти “Чорноморця”.

Зазначимо, що команда, яка зайняла останнє місце другої шістки вилітає з УПЛ. А клуби, які посіли 4-те і 5-те місця грають два матчі плей-офф з командами, які посіли 3-тє і 2-ге місця у Першій лізі ПФЛ.

Повний розклад поєдинків заключного туру чемпіонату УПЛ виглядає наступним чином:

32 тур

19 травня (субота)

  • «Карпати» – «Сталь» – 17:00
  • «Чорноморець» – «Зірка» – 17:00
  • ФК «Олександрія» – «Олімпік» – 19:30
  • «Динамо» – «Шахтар» – 19:30

20 травня (неділя)

  • «Ворскла» – «Зоря» – 17:00
  • «Верес» – ФК «Маріуполь» – 17:00.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У заключному турі УПЛ “Зірка” зіграє 19 травня

  1. КОГДА СМОТРИШЬ ИГРУ ЭТИХ ФУТБОЛИСТОВ,ТАКОЕ ОЩУЩЕНИЕ ЧТО ОНИ ТОЛЬКО ЧТО ОТПАХАЛИ СМЕНУ В ШАХТЕ ,НЕТ ЛЕГКОСТИ В ИГРЕ, БЕЙ, БЕГИ!ДЕСАНТ ЭМИГРАНТОВ И ЗАРОБИТЧАН!

Коментарі заборонені.