Кропивницькі баскетболісти двічі зіграють проти “Старого Луцька”

© Александр Сухонос

Сьогодні, 13 квітня, команда Андрія Бабенка проведе перший матч чвертьфінальної серії плей-оф Першої ліги. «Золоті» у Луцьку протистоятимуть місцевому БК «Старий Луцьк». А вже у неділю, 15 квітня, команди зіграють матч-відповідь у Кропивницькому.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі БК “Золотой Век”.

© Александр Сухонос

Зазначимо, серії 1/4 фіналу плей-оф Першої ліги триватимуть до двох перемог. Якщо у матчах 13 і 15 квітня команди не виявлять сильнішого, то вирішальна гра, яка визначить ім’я півфіналіста, відбудеться 18 квітня у Луцьку.

Команда Андрія Бабенка продовжує творити чудеса в плей-оф чемпіонату України серед команд Першої ліги. Власне, саме потрапляння у вирішальний раунд змагань для дублю «золотих», який існує і виступає на такому рівні лише перший сезон, вже є величезним досягненням. А те, що в 1/8 фіналу наші хлопці подужали лідера «Групи 1» харківський БК «Універбаскет» і наразі перебувають за крок від історичного півфіналу, наочно демонструє, що з характером і бійцівськими якостями у підопічних Андрія Бабенка немає жодних проблем.

Саме за рахунок величезного бажання і захмарної мотивації гравці «Золотого Века-2» раз за разом долали усі труднощі та здобували необхідний результат. Команда, як і обіцяв на початку сезону Андрій Бабенко, дійсно грала і грає у своє задоволення, за свою честь і за своє місто.

“Хотілося б подякувати президенту БК «Золотой Век» і Федерації баскетболу Кіровоградської області Сергію Сухому, а також начальнику відділу фізичної культури та спорту міської ради Сергію Колодяжному за всебічну допомогу, завдяки якій ми можемо продовжувати свій шлях в плей-оф турніру. Окрема величезна подяка усім нашим уболівальникам. Ми відчуваємо вашу підтримку і граємо виключно для вас”, – наголошує наставник «Золотого Века-2» Андрій Бабенко і запрошує усіх вболівальників прийти в цю неділю на чергову вирішальну гру сезону.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар