Воротар та півзахисник “Зірки” потрапили у символічні збірні туру УПЛ

Чергове дербі «Зірки» та «Олександрії» втретє поспіль закінчилось нульовою нічиєю. І відразу в три версії збірних туру потрапив голкіпер кропивницької команди Євген Паст, і ще в одну – Максим Драченко.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ФК “Зірка”.

Сайт «sportarena.com» відзначив, що більшість матчів в турі завершилося внічию, і це передбачає, що центральними фігурами були саме голкіпери. І хоча рівень футболу такий, що справжньої перевірки боєм не трапляється, є гравець, від дій якого залежало багато. І це Євген Паст. «Олександрія» в дербі і на цей раз була більш вдалішою, але Євген здійснив три сейви, врятувавши в тому числі після чудового удару Поляруса, який мав стати результативним.

Відразу двох гравців в збірну включив «footboom.com». Знову це – Євген Паст. Голкіпер команди із Кропивницького діяв практично безпомилково і провів відмінний матч. Євген грамотно керував командою під час численних стандартів (тільки корнерів олександрійці подали 11-ть), впевнено грав на виходах і «на лінії». Виграв дуель в Довгого, який пробивав у дотик із меж воротарського. Витягнув м’яч з «дев’ятки» після «парашуту» Поляруса. Також до збірної за версією видання потрапив Максим Драченко. Капітан «Зірки» багато працював на оборону, допомагаючи захисникам. Впевнено і відважно грав при стандартах. Вдало вибирав позицію й безстрашно йшов в боротьбу за верховий м’яч, хоча в повітрі важко суперничати з гравцями «Олександрії». Своїм прикладом вселяв впевненість в партнерів навіть тоді, коли тиск олександрійців став значним. Справжній капітан.

Дуель голкіпера кропивницької команди Євгена Паста з Полярусом (хоча ще небезпечно по воротам прибивали Довгий та Пономар) стала окрасою матчу. Так вважає видання «ua-football.com». Нулі на табло стадіону «Зірка» не повинні бентежити, гарних моментів було чимало, хоча господарі значно більше захищалися і ці моменти частіше виникали у олександрійців. Інша справа, що Паст відіграв наднадійно і врятував свою команду при декількох «пожежах».

“Зірка” та “Олександрія” у Кропивницькому знову не виявили сильнішого: фоторепортаж матчу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар