“Зірка” поступилася “Сталі” у стартовому матчі другої частини чемпіонату УПЛ

© pfcstal.com

Кропивницька “Зірка” поступилася кам’янській “Сталі” у стартовому турі другої частини чемпіонату УПЛ. Сонячний матч у Кропивницькому завершився із рахунком 1:2 на користь гостей.

“Сталь” забила обидва голи у першому таймі, після чого у другій половині матчу “Зірка” відіграла один м’яч, але зрівняти рахунок господарям поля так і не вдалося.

Уже на 5-й хв матчу відмінну розрізну передачу у штрафну зону виконував Месхі. На неї мав шанс відгукнутися Задерака, але Паст вчасно вийшов з воріт, і нейтралізував загрозу.

А вже на 8-й хв сам Месхі мав 100% нагоду забити гол, але не зміг із 3-х метрів замкнути класний пас Джонатана.

Після стартової небезпеки від “Сталі” кропивничани мали декілька нагод, щоб відкрити рахунок. Дмитро Білоног фактично двічі виходив віч-на-віч із голкіпером кам’янчан, але йому не вистачило майстерності бодай раз відзначитися.

На 19 хв. Білоного вибігав на зустріч із воротарем “Сталі” після грубої помилки захисника Даніеляна, але не зміг ні пробити точно, ні віддати пас набігаючому Кондракову. На 32-й хв матчу, після шикарного пасу того ж Кондракова, Білоног виходив на 100% побачання віч-на-віч із голкіпером “Сталі”, але не зміг переграти його.

Після двох змарнованих можливостей забити у ворота “Сталі” “Зірка” пропустила гол у свої ворота. Кузик взяв ініціативу на себе, змістився з лівого флангу атаки в центр, обіграв захисника і пробив у ближній кут. 0:1.

Схоже на те, що цей гол на совісті Паста. Голкіпер кропивничан пропустив м’яч над рукою у ближній кут, який мав закривати у першу чергу.

“Зірка” спочатку зовсім розгубилася, а потім побігла відіграватися. Тренер кропивничан Роман Монарьов вже у першому таймі замінив Данніла Кондракова на Максима Прядуна.

Але на останній хвилині основного часу першого тайму “Сталь” вразила ворота Паста після блискавичної контратаки. Той же Кузик підключив до атаки Грачова, який прострілив зліва на Джонатана. Бразилець, якого не змогли закрити захисники “Зірки”, спокійно переправив м’яч у кут воріт. 0:2.

Другий тайм “Зірка” почала активніше і небезпечніше. Кропивничани прагнули відігратися на очах у власних вболівальників.

На 50-й хв два небезпечні моменти мав Максим Драченко. А вже на 53-й хв “Зірка” забила гол. Після навісу Білонога зі штрафного Цюпа виграв верхову боротьбу і сильним ударом вколотив м’яч у ворота. 1:2.

Після забитого голу кропивничани близько 15 хв ще володіли ініціативою, але забити господарям поля не вдалося.

На 62-й хв матчу небезпечно зі штрафного пробивав Кузик, але його удар над стінкою у ближній кут зафіксував Евген Паст.

А вже через 2 хв небезпечно зі штрафного била “Зірка”. Даніелян на лінії штрафного майданчика збив Загальського. Цей штрафний удар виконав Дмитро Білоног. Півзахисник перекинув стінку і відправив м’яч у ближню дев’ятку, проте чудовий сейв здійснив голкіпер “Сталі”.

На 67-й хвилині міг ефектно відсвяткувати свій дебют за “Зірку” Рюльє Джуліан Кейта, який вийшов на заміну на 55-й хв. Арно Гедж віддав відмінну передачу з глибини поля, але Кейта погано обробив м’яч і не зміг вискочити на побачення з воротарем “Сталі”.

“Зірці” так і не вдалося реабілітуватися перед власними вболівальниками і бодай зрівняти рахунок у матчі. “Сталь” святкувала перемогу у виїзному матчі.

“Зірка” після цієї поразки залишилася на 9-й сходинці, а “Сталь” змогла покинути останнє місце турнірної таблиці. Проте, “Чорноморець” та “Карпати” можуть перегнати “Зірку” у разі перемоги у своїх матчах цього туру. Одесити сьогодні зіграють у гостях проти “Олександрії”, а львів’яни завтра прийматимуть вдома “Олімпік”.


 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар