Матч “Зірки” з “Олександрією” у Кропивницькому перенесли на вівторок

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

ФК “Зірка” прийматиме “Олександрію” вдома у вівторок, 6 березня. Нагадаємо, заключний матч першої частини чемпіонату України з футболу між “Зіркою” та “Олександрією” мав відбутися у Кропивницькому завтра, 3 березня. Але матч вирішили перенести через нефутбольну погоду.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі ФК “Зірка”.

«Ситуація з погодою змінювалася в гірший бік щохвилини, і ми вдячні Дирекції Української Прем’єр-ліги за те, що вона виважено оцінила ситуацію й задовольнила клопотання нашого клубу про перенесення матчу з ФК «Олександрія», – прокоментував ситуацію виконавчий директор ФК «Зірка» Андрій Перевозник і додав, – Минулого сезону нам довелося перенести гру до Запоріжжя, але наші вболівальники заслуговують на те, аби побачити найбільш очікуваний матч сезону наживо з трибун стадіону».

Разом із тим, Андрій Перевозник додав, що за прогнозами синоптиків сніг сипатиме ще три дні, проте “Зірка інтенсивно готує стадіон до гри:

«Ми маємо чотири дні для того, щоб розчистити стадіон. Наразі вже проводяться роботи по розчистці території стадіону та чаші стадіону. Але все, що було прибране вже двічі, знову повернулося. Такої погоди в нашому місті не було вже давно».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар