Два форварди “Зірки” потрапили у символічні збірні 19 туру УПЛ

15.10.2017 кропивницька Зірка перед матчем з Карпатами

За підсумками 19-го туру чемпіонату УПЛ, у якому кропивницька «Зірка» на виїзді зіграла внічию 3:3 з одеським «Чорноморцем», два гравці нашої команди Глєб Рассадкін і Максим Прядун увійшли до символічних збірних туру за версією провідних спортивних інтернет-сайтів України.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу клубу.

Журналісти інтернет-видання «ua-football.com» включили до своєї одинадцятки Глєба Рассадкіна. Вони зазначають, що 22-річний білоруський легіонер провів фантастичний матч, ставши головною рушійною силою кропивничан. Одесити не знали, як зупинити Рассадкіна, часто втрачали його, потім фолили – Глєб заробив багато перспективних штрафних, і звичайно, відзначився прекрасним баченням поля й взаєморозумінням з партнерами. Три гольових передачі на рахунку Рассадкіна й звання безумовного героя зустрічі з «Чорноморцем».

Глєб Рассадкін після поєдинку проти “Шахтаря” 23.09.2017

Кореспонденти з інтернет-порталу «football.ua» до своєї символічної збірної включили також Глєба Рассадкіна, зазначивши, що він є одним з претендентів на звання кращого футболіста туру. Автор трьох гольових передач, білорус продемонстрував кращі зразки диспетчерського мистецтва, фактично принісши своїй команді такий потрібний заліковий бал у Одесі. У решті епізодів уміло йшов в обіграш суперників, та ще й загрожувати воротам господарів не забував.

А от ресурс «sportarena.com» до своєї символічної збірної туру включив і Максима Прядуна, і Глєба Рассадкіна. Щодо Максима колеги зазначають, що він прекрасно влився в гру й зумів забити два м’ячі після виходу на заміну за 12 хвилин до кінця зустрічі. Двічі реалізував своєчасні передачі Рассадкіна, переломив хід зустрічі й нокаутував одеситів, у яких все було в руках. Відмітили, що за рахунок швидкості й поворотності Прядун вніс у гру саме те, що потрібно було для ефектної гри в важкому виїзному матчі. Про Глєба Рассадкіна журналісти говорять, що це був прекрасний матч білоруського форварда, котрий будучи гравцем вістря атаки, здорово гармоніював з одноклубниками, займався підіграшем, видав багато гострих передач. Недивно, що Рассадкін став автором асистентського «хет-трику». У першому випадку вправно закинув на Чичикова, потім – на Прядуна, а після дав розкішну гольову передачу на хід молодому форварду.

Максим Прядун

Інтернет-видання «footboom.com» до своєї одинадцятки включило також двох гравців кропивничан. Кореспонденти цього сайту про Глєба Рассадкіна говорять, що нападник «Зірки» зіграв одну з ключових ролей у матчі проти «Чорноморця». Білорус узяв участь у трьох голах своєї команди, в яких тричі віддав гольові передачі. Спочатку він знайшов Чичикова, а після двічі видав розкішні паси на Прядуна, котрий не втратим можливості їх реалізувати. У цілому, саме активні дії в атаці дозволили кропивничанам здобути очки в Одесі. Про Максима Прядуна журналісти зазначають, що він став новим «джокером» Монарьова. Нападник, вийшовши на поле замість Олексія Чичикова на 78-й хвилині, зміг записати на свій рахунок дубль буквально за десять хвилин. Молодий футболіст відмінно відкривався на передачі Рассадкіна, впевнено реалізовуючи свої моменти. Саме голи Прядуна могли принести перемогу його команді, якби в самому кінці зустрічі «Зірка» не пропустила б з пенальті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар