“Олександрія” втратила очки у грі з “Шахтарем”

Фото: fco.com.ua

Олександрія та Шахтар зіграли в рамках 5 туру УПЛ. Важку перемогу вирвали гості – 2:1. Господарі відкрили рахунок голом Банади, але потім за “гірників” забили Фред та Феррейра.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на “Футбол 24“.

Олександрія (10 місце в таблиці) після вдалого єврокубкового матчу та гри проти Чорноморця вдома зустрічала чемпіона України (3 позиція).

З перших хвилин команда Шарана зосередилася на захисті власних воріт. До голу господарів обидві команди не запам’яталися гострими моментами. На 37 хвилині Олександрія отримала право на кутовий, спірний на думку “гірників”. Банада вправно скористався подачею з корнеру, відкривши рахунок ударом від поперечини. Через кілька хвилин гості розіграли штрафний, внаслідок якого сферу потрапила до Фреда, який ефектним пострілом зрівняв рахунок. На останніх секундах тайму Фред чудовим пасом вивів Бернарда на побачення з Паньківим, але Анісіо Калдейра Дуарте зіграв не по-бразильські.

Другий тайм розпочався з небезпечних атак гравців Шахтаря. На 60 хвилині Феррейра забив другий гол гостей. Цікаво, що до м’яча аргентинця Арановський показав “гірникам” шість жовтих карток, тоді як господарям – жодної.

Коли до кінця основного часу лишалося хвилин десь, Олександрія створила кілька гострих моментів поспіль. Так, в одній з атак Банада влучив у стійку! Шахтар перемагає та піднімається на друге місце.

В рамках 6 туру Шахтар протистоятиме Олімпіку, а Олександрія вирушить до Львова. Також 17 серпня “жовто-чорні” зіграють проти БАТЕ.

Чемпіонат України 2017/18, 5 тур

Олександрія 1:2 Шахтар

Голи: Банада, 38 – Фред, 41, Феррейра, 60

Поширити:

Залишити коментар:

коментар