На Чемпіонаті світу кропивницький дзюдоїст зустрінеться з американцем

Першим суперником кропивницького спортсмена, вихованця обласної комплексної ДЮСШ «Ніка» Вадима Велкова на кадетському чемпіонаті світу з дзюдо(юнаки та дівчата до 18 років), що розпочався в Чілі, буде борець із США.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Федерації дзюдо та самбо Кіровоградської області.

Всього 441 спортсмен з 68 країн п’яти континентів світу поборяться за звання найсильнішего з 9 по 12 серпня у м. Сантьяго-де-Чілі (Чілі), а в заключний день – неділю, 13 серпня, на татамі Національного палацу спорту Сантьяго відбудуться змагання команд у новому змішаному форматі.
Кропивницький спортсмен Вадим Велков, чемпіон України U-18, посів сьоме місце на чемпіонаті Європи U-18 (Каунас, Литва) – один із трьох українців, які представляють нашу державу на світовому форумі.

У ваговій категорії до 90 кг, де змагатиметься вихованець тренера Сергія Нечмоні, загалом заявлені 27 спортсменів. Першим суперником кропивницького дзюдоїста буде Джордж Оганесян із США.

Крім Вадима Велкова на кадетському чемпіонаті світу Україну представляють: срібна призерка чемпіонату Європи серед дівчат до 18 років у Литві Анастасія Балабан (40 кг, Одеса) та бронзовий призер Вадим Чернов (60 кг, Волинська обл.).

Першою вступить у боротьбу за медалі Анастасія Балабан в середу, 9 серпня. Наступного дня, четвер – 10 серпня, будемо вболівати за Вадима Чернова, а в суботу, 12-го – вихід Вадима Велкова.
Початок змагань о 16.00 за київським часом, фінальний блок – о 22.00.

Подивитися змагання он-лайн можна за посиланням.

velkov-chili2

velkov-chili3

Поширити:

Залишити коментар:

коментар