Кропивницька “Зірка” проведе сьогодні два контрольні матчі на Закарпатті

Сьогодні, 5 липня, кропивницька «Зірка» на навчально-тренувальному зборі на Закарпатті проведе два контрольні матчі, у першому з яких зустрінеться з «Миколаєвом», а другому – з представником найвищого дивізіону чемпіонату Угорщини, ФК «Балмазуйварош» з однойменного міста. Представляємо угорську команду.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби “Зірки”.

ФК «Балмазуйварош» був заснований у 2011 році. Увесь час клуб виступав у нижчих дивізіонах угорської системи чемпіонатів і лише в минулому сезоні здобув путівку до вищої ліги Угорщини. У сезоні 2012/13 років наші суперники на внутрішній арені здобули перемогу в першому турі, після чого в чотирьох матчах поспіль програли. У результаті цього зі своєї посади був звільнений головний тренер Ласло Арані.

У сезоні 2014/15 років клуб урятувався від вильоту з другої ліги завдяки тому, що набрав усього на один бал більше, ніж «Шиофок», котрий фінішував чотирнадцятим і залишив дивізіон. Та от наступного року результати команди різко покращились і в сезоні 2015/16 – клуб фінішував п’ятим.

А от минулий сезон видався для угорців найбільш удалим. Завдяки вікторії з рахунком 1:0 над командою «Кішварда» в останньому турі, «Балмазуйварош» завершив чемпіонат на другій сходинці й підвищився в класі. Нині команда готується до першого історичного старту в найвищому дивізіоні Угорщини. Дебютує вона там з новим головним тренером, адже наставником команди 13 червня був призначений Ференц Хорват.

У минулому сезоні на закарпатському зборі кропивницька «Зірка» вже зустрічалась з «Балмазуйварошем». Той матч завершився перемогою кропивничан з рахунком 1:0. Єдиний м’яч у тій зустрічі забив Андрій Бацула на 24-й хвилині.

“Зірка” продовжує планомірну підготовку до чемпіонату України на Закарпатті. До уваги вболівальників – фотозвіт учорашнього тренування команди.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар