Водопостачання у Кропивницькому повністю відновлять 7 липня

У Кропивницькому цілодобове водопостачання повністю відновлять у п’ятницю, 7 липня. Протягом 5 та 6 липня вода у деяких районах буде подаватися за графіком, а деякі вже матимуть воду постійно.

Про це Першій електронній газеті повідомила директор ВКГ ОКВП “Дніпро-Кіровоград” Валентина Давидчук.

Зокрема, за її словами, мікрорайони Масляниківка, Арнаутово, нижня Кущівка (від Кримськоі до Чернишевського), Лелеківка та селище Гірниче вже відсьогодні матимуть постійне водопостачання.

А решта мікрорайонів міста 5 та 6 липня отримуватимуть воду за графіком – з 7 до 10 години вранці та з 17 до 20 години ввечері.

З 7 липня прогнозується переведення всього міста на цілодобове водопостачання.

Нагадаємо, 1 липня ввечері у Кропивницькому, Світловодську, Олександрії та Знам’янці було припинено постачання водиВнаслідок крадіжки кутника з опори напругою 150 кВ у м. Світловодську впала електроопора, яка живить насосні станції 1 і 2 підйому водогону ” Дніпро-Кіровоград”.

Ширилися чутки про те, що опора біля Світловодська, падіння якої стало причиною припинення водопостачання у 4 містах області, була пошкоджена ще місяць тому. Проте у “Кіровоградобленерго” спростували цю інформацію, опублікувавши фото поваленої споруди зі свіжими слідами порізів без ознак корозії. Як виявилося, крадії залишили чотири міста Кіровоградщини без води заради 700 гривень.

Водопостачання у Кропивницькому частково відновили учора, 4 липня. Протягом попередніх трьох діб у місті організували розвозку води, проте через недостатню кількість машин і безвідповідальність деяких містян у деякі райони машини не доїжали. Люди затримували машини і вибирати всю воду з цистерн, яка була запланована на декілька точок. А деякі кропивничани навіть примудрялися поливати городи підвезеною водою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар