Молодіжка “Зірки” переглядає потенційних новачків

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

15 червня молодіжний склад кропивницької «Зірки» розпочав невеликий тренувальний збір, на якому тренерський штаб планує переглянути потенційних новачків та молодих футболістів 1998-1999 років народження, яких планується залучати до ігор «Зірки» U-21 в наступному чемпіонаті.

Пише сайт ФК “Зірка”.

А вже сьогодні наші футболісти провели першу товариську гру проти земляків з «Олімпіку». І хоч «Зірка» завдяки голу Павла Замуренка вже на 3-ій хвилині матчу відкрила рахунок, протягом 17 хвилин футболісти «Олімпіка» не тільки відігралися, але й вийшли вперед. Але ще до перерви «зіркові» забили 3 м’ячі й на перерву пішли за комфортної переваги. А по перерві на полі молодіжка вже домінувала повністю, й ще 4 рази засмутила голкіпера «Олімпіка», причому 3 голи записав на свій рахунок Владислав Клочан. Таким чином, «Зірка» перемогла 8:2.

Міні-збір буде ще тривати 3 дні, а після цього команда збереться вже 26 червня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар