На боксерський турнір у Кропивницький з’їхалося 67 спортсменів

Сьогодні, 7 червня, на факультеті фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Винниченка, відбулося відкриття ІI Всеукраїнського турніру з боксу пам’яті Віктора Звєрєва. Боксерський турнір триватиме до 11 червня і в ньому беруть участь 67 учасників чоловічих команд з 17 регіонів України.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Кіровоградської ОДА.

В урочистому відкритті турніру взяв участь голова облдержадміністрації. Сергій Кузьменко привітав та побажав учасникам успіхів. Голова облдержадміністрації виловив сподівання, що серед переможців цього турніру будуть і спортсмени з Кіровоградщини.

Також Сергій Кузьменко відзначив вагому роль тренерської роботи Віктора Звєрєва у популяризації боксу на Кіровоградщині.

“Це була яскрава сильна, талановита людина, яка виховала багато поколінь успішних спортсменів”, – зауважив він.

Зауважимо, що саме з ім’ям Віктора Звєрєва пов’язані найвагоміші успіхи та здобутки українського боксу. Під його керівництвом молодіжна збірна виборювала першість на чемпіонатах Європи та голосно про себе заявляла на чемпіонатах світу. Під його керівництвом представник молодіжної збірної України Раміль Гаджиєв вперше виборов для нашої держави золото юніорських Олімпійських ігор.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар