Два гравці кропивницької “Зірки” потрапили до символічних збірних 26-го туру Ліги Парі-Матч

За підсумками 26-го туру Ліги Парі-Матч, в якому кропивницька «Зірка», на жаль, поступилась на виїзді кам’янській «Сталі» з рахунком 0:1, захисник нашої команди Федеріко Перейра та голкіпер Євген Паст ввійшли до символічних збірних турів за версією сайтів «ua-football.com» та «football.ua» відповідно.

Про це повідомляє прес-служба ФК “Зірка”.

Журналісти інтернет-видання «ua-football.com» відзначають, що аргентинський захисник кропивницької команди на фоні 23-річного Наілсона та 22-річного Фатєєва виглядає справжнім аксакалом. Однак саме його надійна гра дозволяє молодим центрбекам «Зірки» спокійно реагувати на виклики. «Сталь» перемогла, але тої переваги, за допомогою якої вона здобувала очки навесні, в неї й близько не було. Підопічні Кучука могли загрожувати воротам Паста тільки за допомогою дальніх ударів, оскільки вхід у штрафний майданчик суперника був закритим.

Кореспонденти з інтернет-порталу «football.ua» про Євгена Паста зазначили, що не дивлячись на поразку від «Сталі», до голкіпера не може бути ніяких питань. У моменті з пропущеним голом у нього не було ніяких шансів, а до того він, як мінімум двічі виручив свою команду, здійснивши шикарні «сейви» після штрафних ударів у виконанні господарів. Особливо ефектно Євген відбив удар Васіна. Та й в іншому Паст діяв безпомилково.

Федеріко Перейра у матчі проти “Сталі”
Євген Паст у матчі проти “Динамо” / фото ua-football.com
Поширити:

Залишити коментар:

коментар