Юні кропивницькі самбісти привезли з Одеси одинадцять медалей

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями в Одесі під егідою Одеського державного університету внутрішніх справ МВС України відбувся ІІ-й відкритий турнір з боротьби самбо на призи Сабірових, який зібрав молодих спортсменів 2007-2008 та 2001-2002 років народження.

Від Кропивницького в турнірі взяли участь спортсмени – вихованці старшого тренера-викладача комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3 відділу фізичної культури та спорту міської ради Володимира Долгіх, пише сайт КМР.

Із дванадцяти кропивницьких спортсменів, які змагались на турнірі, одинадцять привезли додому медалі та нагороди. Серед старших вихованців 2001-2002 року народження Рагіб Ахметов, Рафік Ахметов та Сергій Богаченко вибороли бронзові медалі. Ярослав Кожем’якін, Іван Козловський та Нікіта Твердоступ зупинились в одному кроці від найвищої нагороди і були нагородженні срібними медалями за другі місця в своїх вагових категоріях. Максим Білінський був непереможний, став найкращім в своїй вазі та повернувся додому із золотою медаллю.

Молодші спортсмені вперше брали участь у змаганнях зі спортивного самбо та вдало дебютували. Так, Клим Кривоносов і Віктор Новак завоювали золоті медалі в своїх вагових категоріях, Андрій Смілянцев виборов срібну медаль, Антон Пільгуй посів третє місце.

Вітаємо тренера та спортсменів з високими досягненнями.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар