У Кіровограді почали вишивати 25-метровий рушник (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 19 травня, біля приміщення Кіровоградської міської майстрині місцевої фабрики розпочали вишивати 25-метровий рушник. Робота триватиме до Дня незалежності України. Майстрині кіровоградська швейної фабрики “Мрія” почали роботу в День вишиванки. На рушнику будуть вишиваті слова гімну України та національний орнамент.

Як розповіла кореспонденту Першої електроної кіровоградська майстриня Олександра Пренко, навчитися вишивати може кожен бажаючий.

“Цій справі може навчитися кожен бажаючий за короткий період часу. Я вишиваю все своє життя. Всіх дівчаток вишивати вчать старші сестри, бабусі та матері. Мені ці знання передались від бабусі”, – розповіла голова кіровоградського осередку національної спілки “Народних майстрів України” Олександра Пренко.

Долучитися до вишивання можуть усі бажаючі у Кіровоградській Центральній міській бібліотеці за адресою пл. Дружби народів, 6.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар